Hoe lees ik een resulterende Array in WordPress

Hoe lees ik een resulterende Array in WordPress


WordPress draait op PHP-code. Als programmeur, kunt je doen in een sjabloonbestand dat u in alle reguliere PHP-bestanden doen kunt. Soms moet je feed arrays in variabelen, matrices die u zelf schrijven of vanuit sjabloontags dat ze voor u genereren. Als u wilt lezen van een resulterende matrix en iets doen met haar waarden, moet u een PHP "foreach"-lus dat wordt gelezen en de matrix rij-door-rij. Binnen dat "foreach" lus, plaats code dat maakt gebruik van de waarden van de matrix.

Instructies

1

Uw array toewijzen aan een variabele. In het geval van sjabloontags die matrices te genereren, kunt u die sjabloontag toewijzen aan een variabele. Hier is een voorbeeld van elk:

$myarray = array ('Boeken', 'Video's ', 'Muziek');

$mycats = get_categories();

Het tweede voorbeeld ziet u hoe u een sjabloontag kunt toewijzen aan een variabele meegenomen van de resulterende matrix in die variabele. De variabele vervolgens bevat alle waarden van de matrix.

2

Schrijf een "foreach" lus te herhalen op elke waarde in de matrix. De eerste variabele met de naam in een "foreach" lus moet overeenkomen met de holding van de array variabele. De tweede variabele zal tijdelijk een waarde uit de matrix bevatten, zoals de lus elke waarde doorloopt. Hier is de code:

foreach ($things als $thing) {}

}

De voorgaande code gebruikt "ding" voor de tweede variabele, maar hoeft niet overeenkomen met de variabele namen op deze manier. Echter steek overeenkomen met de variabelen aan andere programmeurs wanneer ze de code lezen.

3

Iets doen met elke waarde in de matrix tussen de accolades van uw "foreach"-lus. U kunt bijvoorbeeld elke waarde naar het scherm output of een wiskundige berekening doen. Hier is een "foreach" lus die uitgangen van elke waarde in de matrix als onderdeel van een koppeling:

foreach ($links als $link) {}

echo ' < een href = "". $link. "" > Klik hier < /a > ";

}

Tips & waarschuwingen

  • Sommige sjabloontags in WordPress uitgang multidimensionale arrays waar elke rij in de matrix meerdere waarden bevat. Voor deze is het het beste om te verwijzen naar de WordPress Codex om te controleren welke waardenamen u kunt gebruiken en voorbeelden over hoe om ze te lezen.
  • Back-up van uw themabestanden voordat u ze bewerkt. Als u een "witte doek" foutbericht, re-upload de oorspronkelijke themabestanden terug te krijgen naar WordPress.