Hoe lees ik een Mini SD-kaart

Hoe lees ik een Mini SD-kaart


Een Mini SD-kaart is een draagbaar geheugenapparaat die vaak in mobiele telefoons en camera's gebruikt wordt. U kunt bestanden van de mini SD-kaart overbrengen naar uw computer hebt u de juiste hardware.

Instructies

1

Controleer of uw computer een SD-kaartlezer. In het algemeen, zou het op de voorzijde van de toren of aan de zijkant van een laptop. Het slot zal worden aangeduid met "SD Card". Als u een sleuf niet hebt, kunt u een kaartlezer van een elektronicawinkel of een online website kopen. De lezers zijn goedkoop en verbinding maken met uw computer via een USB-poort.

2

Het verkrijgen van een adapter die geschikt is voor de Mini SD-card (verkrijgbaar bij elektronica winkels en online sites). Plaats de mini-kaart in de bodem van de adapter en plaats vervolgens de adapter in de kaartsleuf van de lezer.

3

Ga naar de "My Computer"-gedeelte van uw PC (of de "Drives" sectie van uw Mac) en selecteer de SD-kaart in de lijst met beschikbare opslagapparaten. De computer zal nu lees de Mini SD-kaart en kunt u uw gegevens ophalen.

Tips & waarschuwingen

  • Mini SD-kaarten worden vaak verward met Micro SD-kaarten, maar deze twee geheugenkaarten zijn volledig verschillende maten. Als u moet een adapter aan te schaffen, controleert u of dit in gedachten te houden.