Hoe laat uw huis in "De wereld van het Monster" op Facebook

Wanneer u speelt "De wereld van het Monster", krijg je te maken en de neiging om je eigen boerderij. In tegenstelling tot een traditionele boerderij houdt uw boerderij allerlei griezelige planten, zoals spike ballen, monster cactussen en hart bloemen. Om te kopen nieuwe installaties, moet u laat uw huis "De wereld van het Monster" en ga naar de winkel of markt. Helaas, je moet wel op niveau vijf om naar de winkel en niveau zes naar de markt.

Instructies

1

Volledige missies om een level omhoog. Een voorbeeld van een missie die je hebben kan om te voltooien is "Plant dokter." Voltooi Plant arts, die u wilt verzamelen 10 munt zakken van je vrienden tuinen, evenals het doen herleven van 10 planten in hun tuinen. Elke opdracht u volledige u dichter krijgt te herverdelen omhoog.

2

Verkopen planten aan Robert de robot wanneer hij door uw farm stopt. Robert zal altijd vragen een bepaald soort plant in een bepaalde periode--hebt u plant, u kunt verkopen aan Robert en dichter bij het herverdelen van.

3

Planten en de oogst van uw gewassen. De meer spullen je plant en oogst, hoe dichter je herverdeling omhoog (en hoe meer geld u kunt maken door de verkoop van uw gewas).

4

Klik op 'Store' of "Markt" als u wilt uw huis verlaten en ga naar beide locaties. Eenmaal daar, u zult kunnen gewassen verkopen en kopen van verschillende soorten zaden dat u vervolgens kunt planten.

Tips & waarschuwingen

  • Proberen om te kopen van zaden, wanneer ze goedkoop zijn en verkopen planten wanneer ze duur zijn.