Hoe kunt u zien wie Is het lezen van mijn berichten op Facebook?

Hoe kunt u zien wie Is het lezen van mijn berichten op Facebook?


Toepassingen van andere leveranciers en browser-extensies die beloven om u te tonen die je Facebook profiel kijkt zijn meestal scams; Facebook ondersteunt niet de functionaliteit van het bijhouden van profiel bekeken. Neem aan dat iedereen u hebt toegevoegd als een vriend lezen kon uw statussen en andere pagina-inhoud, zoals ook is er geen manier om te weten welke vrienden hebben onttrokken u hun nieuws-Feeds. Echter Facebook privacy-opties kunt u definiëren welke vrienden kunnen u verschillende onderdelen van uw profiel en de inhoud die u post bekijken.

Instructies

1

Controleer uw privacy-instellingen. Facebook kunt u afzonderlijke instellingen definiëren voor elk type inhoud beschikbaar op uw profiel, zoals berichten, foto's, familie en relatie status, bio en inchecken. De standaardinstelling voor een aantal van deze opties is "Iedereen," wat betekent dat iedereen die uw Facebook pagina bezoekt. Als u wilt dat alleen mensen die u hebt toegevoegd als een vriend om te lezen van uw berichten, de "Uw Status, foto's en Posts" vertrouwelijkheidsniveau in te stellen naar "Enkel vrienden."

2

Definiëren van aangepaste vriendengroepen en ze gebruiken om te bepalen wie welke berichten ziet. Klik hiervoor op 'Account,"dan"bewerken vrienden"in de rechter bovenhoek van uw Facebook startpagina. Klik op "Een lijst maken," Geef de lijst een naam en kies die u wilt weergeven in de groep. Wanneer je iets post, klikt u op de vergrendelknop naast 'Delen' en 'Custom', kies dan "Specifieke personen" selecteren en typ de naam van de lijst die u wilt delen van die inhoud.

3

Unfriend iedereen u niet wilt lezen om het even welk van uw Facebook inhoud. Ga naar "Bewerken vrienden" en klik op de "X" naast iemand die u unfriend wilt.

Tips & waarschuwingen

  • Om het even wat dat u online deelt kan worden ergens anders te plaatsen; bijvoorbeeld, kon een Facebook-vriend een foto downloaden of nemen van een screenshot van uw statusbericht en post-it in een openbaar forum. Denk na voordat u boekt!