Hoe kunt u zes pictogrammen In de iPad lade zetten of Dock

Hoewel slechts vier pictogrammen aan de onderkant van de beginscherm op nieuwe iPads verschijnen, kunt u het verhogen van het aantal pictogrammen in de app-lade tot zes, en u een van de standaardpictogrammen met andere vaak gebruikte pictogrammen kunt uitwisselen. Omdat de pictogrammen bij de bodem van het scherm weergegeven ongeacht welke app scherm u worden op bent, zult u willen uw meest gebruikte apps op de lade plaatsen.

Instructies

1

Beslissen welke zes pictogrammen die u wilt weergeven op uw iPad app dienblad. Dit kunnen alle apps die je hebt en hoeft niet te nemen een van de standaard-apps.

2

Druk op en houd uw vinger op een app-pictogram dat u wilt toevoegen aan het dienblad. Na een tweede van bedrijf begint de app pictogrammen te schudden.

3

Houd de app pictogram weer en sleep uw vinger aan het dok app aan de onderkant van het scherm om de gekozen app aan het dock toevoegen.

4

Herhaal de procedure slepen en vallen totdat de zes apps die u in de lade wilt liggen. Een bestaand symbool in het dock te vervangen door een uit te slepen en een nieuwe zetten.

5

Druk op de home-knop om de pictogrammen stoppen schudden te maken.