Hoe kunt u iets afdrukt op de voorkant & achterkant van uw document in Microsoft Word?

Hoe kunt u iets afdrukt op de voorkant & achterkant van uw document in Microsoft Word?


De meeste printers hebben niet het fysieke vermogen van afdrukken op beide zijden van een pagina tegelijk, een technologie die bekend staat als "dubbelzijdig afdrukken." Als u niet een duplex printer hebt, kunt u een Microsoft Word-document op een zodanige wijze dat u uiteindelijk afdrukken op beide zijden van de pagina nog steeds afdrukken. U hoeft niet niets speciaals te doen wanneer het samenstellen van uw Word-document af te drukken ' double-sided, maar u hoeft bepaalde om menuselecties te maken tijdens het drukproces. Hoewel u papier, dubbelzijdig afgedrukt bespaart vergt wat meer tijd en moeite dan als u moest de dezelfde twee pagina's afdrukken op twee afzonderlijke vellen.

Instructies

1

Open het document in Microsoft Word.

2

Klik op 'Bestand' en kies 'Afdrukken'.

3

"Print One Sided" wijzigen "Handmatig afdrukken aan beide zijden."

4

Klik op "Afdrukken". De printer wordt afgedrukt met de eerste zijde van de pagina.

5

Opnieuw invoegen van het papier dat u zojuist is afgedrukt. Oriƫnteren de pagina zodat de printer wordt afgedrukt op de lege kant, niet de bedrukte zijde.

6

Klik op "OK" in het pop-up dialoogvenster met de melding dat u het papier spiegelen. De printer wordt nu de tweede pagina afgedrukt aan de andere kant van het blad.