Hoe kunnen mensen deelnemen aan mijn Google-discussiegroep van mijn Website?

Google Discussiegroepen helpt samenbrengen van gemeenschappen van mensen om te communiceren en samenwerken. Blog eigenaren willen vaak forums gebruiken om hun lezers of klanten te gaan. Het toevoegen van een Google-discussiegroep link naar een website is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten.

Een groep maken

Als u niet al een Google-discussiegroep, maken door een bezoek aan de groepen homepage en te klikken op de knop "Maak een groep". Wanneer u uw groep maakt, bewerk de instellingen van de lidmaatschap to allow anyone to join.

HTML-koppeling maken

Een elementaire HTML-koppeling naar de startpagina van uw groep maken. Een eenvoudige HTML-link maakt gebruik van de < a > (anker)-tag. Gebruik de volgende indeling maken uw fundamentele link: < a HREF = "http://groups.google.com/group/YOURGROUPNAME" > de tekst van de koppeling < /a >.

De URL die tussen de aanhalingstekens in uw link gaat moet dezelfde URL als de startpagina voor uw groep.

Bijvoorbeeld, kon u vervangen "LINKTEKST" met "Deelnemen aan mijn Google-discussiegroep!"

Voeg de Link naar uw Site

Gebruik een teksteditor of web fotobewerkingssoftware kunt u de koppeling invoegen in uw webpagina. Zorg ervoor dat de gehele tekst van de HTML-code kopiƫren en testen van de link om ervoor te zorgen dat het werkt.