Hoe kunnen een Document indienen bij Google Docs vanuit E-mail

Hoe kunnen een Document indienen bij Google Docs vanuit E-mail


Delen van documenten aan grote groepen mensen kunnen zeer frustrerend soms. Google gemaakt Google Docs ter bestrijding van de moeilijke taak van het vergaren en delen van documenten. Dit nuttige hulpmiddel documenten kan samenbrengen, kunt u om documenten te bewerken en zelfs andere gebruikers toestaat om te bewerken en delen van hun eigen documenten eens uitgenodigd om te bekijken van uw Google Documenten-account. Documenten kunnen zelfs worden ingediend naar Google Docs met Google e-mail wanneer ontvangen als een bijlage.

Instructies

1

Log in op je Gmail-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Eenmaal ingelogd, zal u automatisch worden genomen om de "Inbox". (Zie de referenties).

2

Klik op het e-mailbericht met de bijlage die u wenst in te dienen naar Google Docs.

3

Klik op "View" onder de details van de bijlage. Bijlagen zijn altijd onder het lichaam van de e-mail. Te klikken op "Bekijk" zal automatisch openen van de bijlage binnen uw browservenster met behulp van Google Docs.

4

Klik op 'Bestand' gelegen aan de linker bovenkant van het documentvenster. Hiermee opent u een drop-down menu.

5

Klik op "Opslaan in Google Docs." Na een kort moment, een gele banner verschijnt boven in het scherm dat wordt gelezen en "Opslaan", dan "Saved" wanneer voltooid zal lezen. Zodra dit is gedaan, het document zal worden opgeslagen in Google Docs en de optie "Opslaan in Google Docs" zal grijs uit het menu. Als wilt bekijken van het document op een later tijdstip, klikt u op de bovenkant van uw Gmail verslag zeef "Documenten". Dit zal uw Google Docs openen in een lijstindeling.

Tips & waarschuwingen

  • Documenten, afbeeldingen en andere bestanden kunnen worden geĆ¼pload naar de Google Docs door te klikken op "Upload" aan de linkerzijde van het hoofdvenster van Google Docs.