Hoe krijg ik ras naar een andere Computer met behulp van Windows XP?

Hoe krijg ik ras naar een andere Computer met behulp van Windows XP?


Het gebruik van het programma verbinding met extern bureaublad vereist externe toegang tot een andere computer met Windows XP. Maken van een externe verbinding met een andere computer kunt u in te loggen en zeggenschap naar de computer zoals u normaal. De externe computer moet worden geconfigureerd voor externe toegang voordat u de verbinding kan maken.

Instructies

Externe toegang krijgen

1

Als de computer waarmee u verbinding wilt maken op uw lokale netwerk moet u de computernaam of het interne IP-adres. Anders moet u het openbare IP-adres of de volledige domeinnaam aansluiten via het Internet. Verkrijgen dit nu en schrijf het op voor toekomstig gebruik.

2

Start de computer en zorg ervoor dat u bent verbonden met Internet of uw lokale netwerk.

3

Klik op de "Start" knop in windows werkbalk.

4

Markeer "Helemaal programma" dan "Accessoires" en selecteer "Verbinding met extern bureaublad."

5

In het daarvoor bestemde veld, typt u het IP-adres, computernaam of volledige domein van de computer die u wilt verbinden.

6

Klik op de knop 'Verbind'.

7

Als de verbinding lukt moet u inloggen op de externe computer worden gevraagd. Gebruik een logboek dat toegang tot die computer heeft.

8

U bent nu aangemeld met externe toegang tot een andere computer met Windows XP.

Externe Computer toegang Setup

9

Meld u aan bij de externe computer om te controleren of dat deze is geconfigureerd om externe verbindingen te accepteren.

10

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Mijn Computer", op het bureaublad of het menu Start en selecteer 'Eigenschappen'.

11

Klik op het tabblad "Extern".

12

Controleer onder de sectie Extern bureaublad dat het selectievakje is geselecteerd naast 'Gebruikers extern verbinding maken met deze computer toestaan'.

13

De externe computer is nu geconfigureerd voor het accepteren van binnenkomende toegang tot voor extern bureaublad verzoeken. Nu is ook een goed moment om het IP-adres moet u verbinding maken met deze computer voor latere referentie. Gebruik de onderstaande tips om het IP-adres.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat de externe computer is toegankelijk en geconfigureerd om externe verbindingen te accepteren voordat verbinding probeert te maken. U zult ook willen krijgen van het IP-adres voor de externe computer op dat moment.
  • Als u probeert om het interne IP-adres van een computer en zal worden verbinden met de computer via een lokaal netwerk, kunt u het door te klikken op de knop "Start" en vervolgens "Run." Typ "cmd" in het veld uitvoeren en klik op 'OK'. Wanneer het opdrachtvenster wordt geopend, enter type "ipconfig" en druk op. Uw interne IP zal worden vermeld als "IP-adres."
  • Om de externe openbare IP-adres van een computer is het makkelijkst te gebruiken van een online tool die uw openbare IP-adres, zoals ipaddress.com toont.
  • Houd er rekening mee dat als u probeert een computer toegang via het Internet en de externe computer is aangesloten op een router of achter een firewall, dan moet u ervoor zorgen dat de router/firewall is geconfigureerd voor het doorsturen verzoeken op poort 3389 bij die computer.