Hoe krijg ik mijn Computer in het herkennen van een harde schijf in de CD-sleuf?

Hoe krijg ik mijn Computer in het herkennen van een harde schijf in de CD-sleuf?


Harde schijf van een computer, CD-ROM of andere optische stations die allemaal verbinding met een computer op dezelfde manier maken. De schijven kunnen zijn van het type SATA of de oudere IDE. De schijven hebben een gegevens en power kabel die zijn aangesloten op de computer en het station. De sleuf voor de CD of andere optische-schijfeenheid op uw computer het geval is in de voorkant van de computer op of in de buurt van de bovenste bay. Dit is echter slechts voor gemak en een willekeurige schijf daar geplaatst kan worden. Krijgen van een computer in het herkennen van een schijf in de CD-sleuf is geen verschillend dan een andere sleuf.

Instructies

1

Schroef de harde schijf over de zaak waar het CD-station gaat. Er zijn platen die met de behuizing van de computer komen ter dekking van een CD-sleuf als u niet ieder rijdt er hoeft. Zet het deksel op zijn plaats; meestal alleen springt.

2

Sluit de datakabel van de systeemkaart van de computer naar de harde schijf. Sluit het netsnoer uit het stopcontact op de harde schijf.

3

Sluit de computer en het programma opnieuw. Kijk op het scherm voor de aanbieding van welke toets u moet raken om login op de BIOS en snel druk op deze toets. In het BIOS, de hardware-menu te gaan. Selecteer de stations en ervoor te zorgen dat elk is ingesteld op "Automatisch detecteren". De menu's en keuzes kunnen navigeren met behulp van de pijltoetsen of de toetsen "Page Up" en "Page Down". Gebruik de "Enter" toets om een menu-optie en keuzes kunnen worden gewijzigd met de SPATIEBALK.