Hoe krijg ik meer spinnen op uw Site

Steeds meer spiders van zoekmachines en crawlers, op uw site en verhoging van de crawlsnelheid kunnen het verkeer dat zoeken motoren verzenden naar uw website verhogen. Zoekmachines gebruiken robots, ook bekend als bots, spiders of crawlers, toe te voegen aan de index van de motor te identificeren van nieuwe inhoud op het Internet. Het is cruciaal dat de spiders te indexeren van uw website, zoekmachines bieden een belangrijke bron van vrij verkeer.

Instructies

1

Indienen van uw websiteadres Uniform Resource Locator (URL) voor de vier belangrijkste zoekmachines--Google, Yahoo!, Microsofts Bing en Ask.com. Door het indienen van uw URL-adres voor elk van hen, zorgt u ervoor dat hun respectieve spiders uw site bezoeken om te indexeren.

2

Indienen van uw site-URL-adres naar extra zoekmachines. Er zijn honderden kleinere zoekmachines op het Internet naast de vier belangrijkste. Sommige van deze kleinere zoekmachines indexeren alleen inhoud die draait rond een bepaald onderwerp of die richt zich op een bepaald land, staat of stad. Indienen van uw site-URL-adres naar hen zal laten u toe om uw site kroop door hun spinnen en krijgen toegevoegd aan hun index.

3

Regelmatig bijwerken van uw website. Om te vergroten de crawlsnelheid, die de frequentie waarop spinnen opnieuw uw website is, moet u regelmatig bijwerken van uw website en nieuwe inhoud toevoegen. Als spinnen merkt dat uw site regelmatig nieuwe inhoud heeft, zullen ze het vaker bezoeken.