Hoe krijg ik meer profiel bekeken op LinkedIn

De professionele networking site LinkedIn kan hierbij een nuttig instrument voor het publiceren van uw professionele vaardigheden, diensten en expertise. Maar om dat te doen effectief, je moet genereren gebruiker interesse in uw profiel en het verhogen van het aantal mensen het bekijken van uw LinkedIn-aanwezigheid. Er zijn verschillende belangrijke manieren voor u om enkel dat te doen.

Instructies

1

Gebruik zoekwoorden in de samenvatting van het profiel voor het optimaliseren van uw het rangschikken in de LinkedIn search resultaten. Trefwoorden zijn de populaire zoektermen die mensen gebruiken om te zoeken naar professionals in specifieke industrie├źn. Doen een paar zoekopdrachten in uw branche, zien welke profielen stijgen naar de top van de resultaten en merk op hoe vaak ze strooi die zoekwoorden in hun profiel samenvatting; kopieert u ze dienovereenkomstig.

2

Een paar trefwoorden gebruiken in uw profiel bedoeld bij onderverdeling. De kop van uw profiel bestaat uit uw naam, maar je hebt enkele controle over welke informatie onder de onderverdeling onder uw naam gaat. Gebruik een paar trefwoorden in deze rubriek te geven mensen precies wat je doet. Uw e-mailadres ook omvatten zodat de gebruikers een gemakkelijke manier om contact met u opnemen. Als iemand houdt van wat hij ziet op uw onderverdeling, dat kunt u met hem op de site en, via hem, een beroep doen op andere verbindingen.

3

Deelnemen aan groepen en hen regelmatig deelnemen. Zelfs als u zoekwoorden in uw profiel van LinkedIn, als gebruikers zijn niet op zoek binnen uw branche, kunnen ze nooit uw profiel zien. Lid worden van groepen van gelijkgestemde professionals kan dat veranderen. Waardevolle opmerkingen toevoegen aan de industrie gesprekken die in deze groepen plaatsvinden. Na verloop van tijd kunt u genereren meer profiel bekeken en stelt jezelf als een geloofwaardige industrie stem.

4

Aanbevelingen van iedereen die u gewerkt met in het verleden een beroep doen. LinkedIn's aanbeveling systeem kunnen waardevolle PR en reclame. Door een ex-collega of hoger voor een positieve recensie tippelen, niet alleen heb je een bevestiging van uw vaardigheden te tonen aan gebruikers, maar de aanbeveling is gepubliceerd over zowel uw netwerk en uw collega's netwerk, het genereren van meer zichtbaarheid voor uw profiel.