Hoe krijg ik meer Mbps Out van Clearwire

Hoe krijg ik meer Mbps Out van Clearwire


Clearwire biedt breedbandinternet in belangrijke markten in de Verenigde Staten, Ierland, Belgiƫ, Spanje, Denemarken en Mexico. In tegenstelling tot traditionele kabel of DSL breedband providers levert Clearwire snelle toegang met behulp van draadloze Internet-verbindingen. Omdat de signalen worden verzonden en ontvangen via de ether, is verbindingssnelheid afhankelijk van de geografie, de plaatsing van de modem, en zelfs het openen en sluiten van Vensters. U kunt een aantal variabelen aanpassen zelf proberen te stimuleren uw verbindingssnelheid van Clearwire.

Instructies

1

Plaats uw modem dichter naar een venster. Als het aantal lichten knipperen op uw modem stijgt, de signaalkwaliteit en de snelheid van uw verbinding is toegenomen en de modem moet worden overgelaten in de nieuwe locatie. Als signaal kwaliteit afneemt, de modem terug naar de oorspronkelijke locatie verplaatsen.

2

Schakel de modem, 90 graden tegelijk. Controleer de lampjes van de modem na elke beurt om te zien als de signaalkwaliteit verbeterd.

3

Plaats de modem op een hoger niveau. Controleer de lampjes van de modem om te controleren als de signaalkwaliteit verbeterd.

4

Open het venster zich het dichtst bij de modem. Controleer de lampjes van de modem opnieuw om te zien als de signaalkwaliteit verbeterd.

5

Aanschaffen en installeren van Clearwire ClearPlug wall mount module. Dit accessoire kunt u uw modem instellen waar het signaal van de verbinding is sterkste, en sluit de modem aan op uw computer of de draadloze router met behulp van uw huis's elektrische bedrading systeem.