Hoe krijg ik meer kijkers op uw Site

Hoe krijg ik meer kijkers op uw Site


Wanneer het cultiveren van een online aanwezigheid, is het absoluut cruciaal om uw website voor mensen de ogen te krijgen. Maar met miljoenen websites die er zijn, gerichte inspanningen en slim gebruik van sociale netwerken en woord dichtheid kan genereren meningen van mensen die zien wat u willen te bieden hebben.

Instructies

Sociale netwerken

1

Maak een Twitter en Facebook account als dit je een kans geeft om uw site te delen met anderen. De eerste stap is het aanmaken van een account (of Facebook-pagina, bijvoorbeeld) gewijd specifiek naar uw site. Dit creëert meer kansen voor mensen om te leren over het, en feedback geven.

2

Verbindingen maken. Hebben mensen "like" de pagina van Facebook, volgen van mensen met uw Twitter-account, en steek uw site URL op forums met betrekking tot de inhoud van uw site. Verspreid het woord, en mensen zullen check it ten minste eenmaal - en als ze de site, zullen ze terug komen.

3

Mogelijkheden voor kijker interactie te creëren. Mensen zullen naar uw site worden getrokken door een video of een opmerkingsvak die wordt gebruikt door anderen. Mensen willen interactie. Reader polls post, voor hun adviezen via opmerkingen, vragen en laten Tweet of opmerkingen maken op Facebook.

Search Engine Optimization

4

Als u uw site wilt te genereren meer hits, mensen nodig hebben om het te vinden wanneer ze Google, Bing of een andere zoekmachine gebruiken. Er zijn een paar dingen die u doen kunt om te verhogen uw site rang in elke zoekmachine, waardoor de kans op het wordt bezocht. Koppel uw site eerst aan anderen. Hoe meer verbonden uw site is, hoe beter.

5

Controleer of dat er zijn geen gebroken links. U kunt een hulpprogramma zoals gebruiken om te helpen.

6

Gebruik trefwoorden op een slimme manier. Wanneer een persoon maakt gebruik van Google te vinden informatie, hij in onderzoekstermen typen. Google brengt dan een lijst van sites die die zoekterm bevatten. Maar sommige termen worden doorzocht op meer dan anderen, en dit is waar Google AdWords Tracker in het spel komt. Gebruik het om te vinden welke woorden zijn meest gezochte en minste gezochte.

7

Het bepalen van de beste sleutelwoorden voor uw site. Dan, plaats hen in de prominente plaatsen, zoals titels en de eerste en de laatste alinea van een post of pagina. Doel voor drie tot zes zoekwoorden per iedere honderd op de site--heet dit trefwoord dichtheid.

8

Verstuur uw site naar de motoren van het onderzoek. Een geweldige plek om te controleren dit uit Google, die de dominante zoekmachine op de markt is. Bezoek hun pagina van de Webmaster en doorloop de stappen om goed het indexeren van uw site in hun directory.

Betaalde reclame

9

Elke stap tot nu toe vrij is geweest, maar er zijn manieren om uw site markt als je het kapitaal hebben, of bereid om gastheer advertenties op uw pagina zijn.

10

Kijken naar Google AdSense. Gratis reclame kan nooit kwaad, en het geeft Google meer stimulans om mensen te sturen je weg, ook. Soms kan het rommel uw site, en af en toe de advertenties zijn echter niet geweldig voor het helpen van de verkoop (als u iets verkoopt).

11

Overwegen een persbericht. Sites zoals PR Leap en het Web van PR focus op de PR-aspect van marketing.

Tips & waarschuwingen

  • Verwacht niet dat het aantal bezoekers 's nachts stimuleren--wat geduld hebben en langzaam beginnen uw site verbinden met anderen. Het duurt een paar maanden om te zien sommige resultaten, maar wordt ijverig en verspreiding van uw site URL aan zoals vele plaatsen als mogelijk zal verhogen de kans op bezoekers.
  • Wees op uw hoede voor e-mails van mensen aanbieden om te helpen uw site markt--het kan zijn dat iemand die probeert te zwendel informatie van je. Neem altijd voorzorgsmaatregelen wanneer benaderd door iedereen.
  • Met behulp van onjuiste trefwoorden, of niet-strategische ones (zoals woorden die niet zijn gerelateerd aan wat je zijn marketing) zal maken het moeilijker voor het genereren van hits