Hoe krijg ik in een Computer nadat het wachtwoord in Professional NT?

Hoe krijg ik in een Computer nadat het wachtwoord in Professional NT?


Windows NT is een oudere serverbesturingssysteem nog steeds gebruikt in sommige netwerken. NT-computers worden meestal gebruikt als back-up machines, zodat netwerkbeheerders zwaar toer wetenswaardigheid kopiëren en opslaan op de NT-machine. Omdat je zelden nodig om in te loggen op de back-computer, wordt het wachtwoord gemakkelijk vergeten. U kunt het wachtwoord voor de gebruiker die u hebt toegewezen aan de NT machine via de opdrachtprompt op uw lokale computer wijzigen. Dit reset het wachtwoord, zodat u op de NT-computer inloggen kunt.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en voer "cmd" in het vak tekst zoeken. Druk op "Enter" om de Windows-opdrachtprompt te openen.

2

Enter "netto-verbruiker /?" en druk op "Enter" om een lijst met opties weer te geven. Deze opdracht heeft verscheidene opties kunt u een wachtwoord opnieuw instellen.

3

Voer de volgende opdracht naar de opdrachtregel:

net user UserName NewPass

"Gebruikersnaam" vervangen door de naam van de gebruiker van de NT-computer. "NewPass" wordt vervangen door een nieuw wachtwoord voor de gebruiker.

4

Druk op "Enter" to reset het wachtwoord voor uw NT computer verbruiker. Als u niet bent aangemeld als beheerder, verschijnt er een prompt Typ het beheerderswachtwoord. Het aangaan van de prompt en druk op "Enter".