Hoe krijg ik iemands Tumblr thema

Tumblr is een blogging platform ontworpen voor mensen die een belang in bloggen, maar niet noodzakelijkerwijs in de HTML-code hebben. Om u te helpen aanpassen van uw blog en express uw persoonlijkheid, biedt Tumblr een breed scala aan standaard gratis thema's en thema's, die allemaal toegankelijk vanaf de site zijn betaalde premie. Iedereen kan een Tumblr thema maken en uploaden voor anderen te gebruiken, die het soms moeilijk te vinden een specifiek thema in het thema tuin kunt maken. Als u een thema op andermans Tumblr die u wilt gebruiken, kunt u de krediet-koppeling die aanwezig is in de meeste thema's op Tumblr.

Instructies

1

Ga naar Tumblr.com en inloggen op uw account.

2

Zoek de Tumblr-gebruiker wiens thema u wilt krijgen en navigeer naar de userĂ¢ tumblelog homepage. Vanaf het Dashboard, kunt u een gebruiker naar zijn tumblelog avatar.

3

Ga naar de onderkant van de pagina. Als de persoon heeft Tumblr van eindeloos scrollen functies ingeschakeld, zul je om te bladeren naar de laatste bericht.

4

Kijk voor de thema krediet link in de voettekst van de pagina. Het moet zeggen: "Theme by" of "Ontworpen door." Dit varieert tussen thema's.

5

Klik op de koppeling van het krediet. Hierdoor ga je naar de themapagina in de Tumblr thema tuin of van de ontwikkelaar van het thema pagina. Beide bieden de mogelijkheid om te installeren.

6

Klik op "Install" net onder het thema op de developer's site, of klik op de "Thema installeren" knop op de themagalerij Tumblr. Bevestigen dat u wilt installeren van het thema wanneer u hierom Tumblr.