Hoe krijg ik het Internet op een Tablet-PC

Hoe krijg ik het Internet op een Tablet-PC


Alle tabletten Internet-klaar komen direct uit de doos, dus u kunt verbinden met een draadloos lokaal netwerk. Bovendien, sommige tabletten komen "4G-enabled," die u kunt gebruiken met sommige providers van mobiele telefonie en te profiteren van 4G / LTE (of 3G / LTE) netwerkdienst wanneer een lokaal draadloos netwerk niet beschikbaar is. Ongeacht of u gewone Wi-Fi of een 4G-netwerk, het proces voor de verbinding met het Internet is afhankelijk van op welk besturingssysteem u gebruikt: Windows, Android of iOS.

Pas op dat u aanzienlijke extra kosten met behulp van een 4G-netwerk voor Internet-toegang toe te schrijven aan de roaming kosten of gegevens afkoopsommen kan oplopen. Neem contact op met uw mobiele provider voor meer informatie.

Windows 8 Tablets zoals de oppervlakte of Surface Pro

Voor elke tablet met Windows 8 of 8.1, jatten en tik op de knop "Instellingen". Het instellingenpaneel, tik op het pictogram "Draadloze netwerken", dat lijkt op een signaal sterkte bar. Wanneer de lijst met beschikbare netwerken wordt weergegeven, tikt u op op degene die u wilt openen en tik op "Connect". Als er een beveiligd netwerk, moet u vervolgens het beveiligingswachtwoord invoeren. Als er een verborgen netwerk, het moet worden weergegeven in de lijst als "Verborgen netwerk." Tik op het en typ vervolgens de naam van het netwerk.

Om te verbinden met mobiel breedband, moet u een SIM-kaart in de Tablet PC installeren als het niet reeds hebt. Druk op de linker kant van uw oppervlak, op de SIM-kaarthouder om het te openen. Bevestig uw SIM-kaart en uitlijnen van de inkeping met de inkeping in de lade legt. Sluit de lade en macht op de tablet. Jatten, tik op "Settings" en tik op het pictogram 'Draadloos netwerk'. Daar schakelen "Mobile Broadband" op "On" en tik op de naam van uw mobiele provider. Tik op "Connect" en volg de instructies voor het koppelen van de tablet met een data-plan van uw provider.

Android Tablets zoals de Melkweg, de Xperia of de Nexus

Tik op het scherm van het huis, op "Apps" en vervolgens "Settings". Onder "Wireless & Networks," Tik op "Wi-Fi-instellingen" en markeer het selectievakje Wi-Fi als deze al is niet gemarkeerd. Typ de naam van het draadloze netwerk en het beveiligingswachtwoord invoeren, indien van toepassing. Tik vervolgens op 'OK'.

Om te verbinden met mobiel breedband, een SIM-kaart te installeren indien nodig. De locatie en het proces Raadpleeg voor dit afhankelijk van de fabrikant van de Tablet PC varieert, dus de gebruikershandleiding. Tik daarna op "Apps" en vervolgens "Settings". Onder "Wireless & Networks," Klik op "Mobiele netwerken". Selecteer uw provider en volg de instructies voor het koppelen van de Tablet PC met een data plan.

Verbinding maken met een iPad

Tik op "Settings" en vervolgens "Wi-Fi." Kies het netwerk dat u wilt openen, of tik op "Andere" Voer de naam van een verborgen netwerk. Indien nodig van het netwerk beveiligingswachtwoord invoeren, dan tik op "Join".

Om te verbinden met mobiele breedband, door een SIM-kaart in uw iPad installeren indien nodig. Om dit te doen, inleggen SIM uitwerpen gereedschap of een gewone paperclip in het kleine gaatje aan de achterkant in de buurt van de linker bovenhoek (het zal lijken op de hoogste-juiste hoek wanneer je op de achterkant zoekt). De tray zal verjagen. Trek het de rest van de uitweg, en plaats de nieuwe kaart veilig in de lade. Wees voorzichtig als deze kaarten extreem klein, ongeveer de grootte van uw vingertop zijn. Duw de lade weer in, en power op het apparaat. Tik op "Settings" en vervolgens "Cellulaire gegevens." Zet de 'Mobiele Data'-schakelaar op "On". Volg de instructies voor het koppelen van uw iPad met een data-plan van uw provider.

Een Tablet via de USB-kabel aansluiten

Als mobiele apparaten hebben niet de meeste tabletten een ingebouwde ondersteuning voor een bekabelde internetverbinding. Een handvol, echter, dus als je in de markt voor een tablet, dan die in overweging nemen. Anders hebt u een Ethernet-adapter gebruiken. Deze komen in de vorm van een dongle met een USB-stekker aan het ene uiteinde en een Ethernet-aansluiting op de andere. Kies een die specifiek het besturingssysteem en de versie van de Tablet PC ondersteunt. Voor Windows 8 tabletten, kunt u een rechtstreeks bij Microsoft kopen. Voor Android tabletten produceren sommige fabrikanten deze adapters, terwijl anderen niet, in welk geval je moet gaan met een derde alternatief. Voor de iPad steun Apple's iOS niet vaderlands van Ethernet-verbindingen.