Hoe krijg ik het Internet op een Laptop tijdens het reizen

Hoe krijg ik het Internet op een Laptop tijdens het reizen


Na een laptop geeft u enorme flexibiliteit wanneer ze reizen omdat u al uw documenten, foto's, muziekbestanden en iets anders opgeslagen op uw computer met u mee kunt nemen. En met het groeiend aantal internetcafés en hotels met toegang tot Internet, het is gemakkelijk om te verblijven online tijdens het reizen, vooral als u een laptop hebt. Draadloos Internet is beschikbaar in de meeste luchthavens deze dagen, en u kunt zelfs toegang tot het Internet in de lucht op bepaalde vluchten. Of u nu op een zakenreis, vakantie of romantisch uitje, is het gemakkelijk om verbonden te blijven als u een laptop hebt.

Instructies

Instructies

1

Onderzoek connectiviteitsopties voor reizen. Terwijl het Internet wijd-beschikbaar in meeste stedelijke en randstedelijke gebieden deze dagen is, moet u controleren beschikbaarheid--vooral als je naar een ontwikkelingsland of een landelijke omgeving gaat. Neem contact op met de plaats die u verblijft, of het nu gaat om een hotel, hostel of prive-woning, om te controleren of er toegang tot het Internet. Raadpleeg een Reisgids over de plaats waar die u gaat om te zien of cafés en restaurants met draadloze verbindingen aan de orde zijn. Openbare bibliotheken bieden vaak gratis gebruik maken van het Internet.

2

Zorg ervoor dat uw laptop Internet-klaar. Controleer of de draadloze kaart en Ethernet-aansluiting naar behoren functioneren. Neem contact op met uw huidige internetprovider om te zien of er is een manier om uw account te gebruiken tijdens het reizen, of als er partnerschappen of deals met andere aanbieders die u van profiteren kunt. U kunt ook kopen WLAN hardware, een externe bijlage waarmee uw eigen draadloze signaal.

3

Breng uw laptop met u wanneer u van plan bent om het Internet te gebruiken. De meeste laptops tegenwoordig geleverd met draadloze kaarten die een draadloos signaal detecteren zal, waar u ook bent. Meestal moet u een wachtwoord voor het openen van de verbinding-- maar niet altijd. Als je in een cafe, vragen het personeel geven u het wachtwoord. Veel plaatsen, met inbegrip van luchthavens, eisen een betaling gebruikmaken van de draadloze verbinding.

4

Als u op het Internet via een inbel- of Ethernet-verbinding, sluit u de telefoon snaar of Ethernet-kabel op uw laptop. Naar de verbinding op dat gebied moet u voor het configureren van uw Internet-protocol (TCP/IP). Hoewel veel computers dit automatisch doen, wat niet. Het Internet-protocol om handmatig te configureren, ga naar Netwerkverbindingen en recht-klok "LAN-verbinding." Klik op "Eigenschappen" en 'internetprotocol (TCP/IP)'. Overeenkomen met de IP- en DNS-adressen voor die bepaalde terminal.