Hoe krijg ik het blauwe scherm van dood Via de opdrachtprompt

Het Windows stoppen fout scherm--officieus en voortdurend bekend als de Blue Screen of Death (BSOD)--wordt weergegeven wanneer uw computer heeft geleden een ernstige fout en moet onmiddellijk afgesloten. De BSOD sommige gecodeerde gegevens bevat over de fout en enkele algemene instructies over het oplossen van het. Als u om wat voor reden dwingen te BSOD wilt, kunt u de unieke programma StartBlueScreen om deel te nemen van Windows' crash-functie zonder eigenlijk doen schade aan uw computer. StartBlueScreen is een command line programma met een handvol benodigde parameters.

Instructies

1

Volg de link in "Verwijzingen", dan scroll naar beneden en klik op "Download StartBlueScreen."

2

Dubbel klik het gedownloade zip-bestand om het te openen, en sleep het .exe-bestand binnen naar de "C:" drive in Windows Verkenner.

3

Open een opdrachtprompt. In Windows XP en 2000, dit doen door te klikken op "Start", vervolgens "Run" en typ "cmd". In latere versies van Windows, gewoon Klik op "Start" en typ 'cmd'

4

Ga naar de map C:\ door te typen "CD C:\".

5

Voer een commando van de volgende notatie:

StartBlueScreen.exe 0x10 0x1111 0x2222 0x3333 0x4444

De eerste parameter hier is de bug check code die u wilt dat het scherm weer te geven. De overige parameters zijn de extra bug check-parameters die worden weergegeven in de haakjes die volgen op de code. Als je niet wat je wilt voor dit weet, het meest waarschijnlijke maakt niet uit--gebruik de bovenstaande variabelen. Uw computer zal verpletteren en een BSOD weergeven wanneer u druk op "Enter".