Hoe krijg ik het aantal Fans van een Facebook API

Facebook's application programmeer-interface, of API, kan Web-ontwikkelaars te bouwen applicaties die werken met hun sites die gebruik maken van Facebook sociale mediatechnologie. Ongeacht hoeveel toepassingen die u van uw Facebook-account maakt, beheren u hen alles centraal vanaf uw ontwikkelaar control panel. De ontwikkelaar het Configuratiescherm verbindt uw toepassingen aan uw account via hun nummers "API key" en kunt u voor het meten van de prestaties van uw apps, zoals het aantal fans uw app heeft.

Instructies

1

Meld u aan bij het Facebook-account die u gebruikt wanneer u nieuwe Facebook apps maakt. Klik op "Ontwikkelaars" in de rechterbenedenhoek van het scherm.

2

Klik op de "Apps" in het midden van de bovenste navigatiebalk. Klik op de naam van de toepassing waarvan het aantal fans u wilt zien.

3

Lees het aantal fans--"mensen die Like This"--uit de tweede kolom van de pagina. Het getal in de eerste kolom geeft aan de andere kant, mensen die gebruik maken van de app, ongeacht of zij leuk vinden of niet.