Hoe krijg ik gratis geld

Hoe krijg ik gratis geld


Kan je "gratis" geld door online winkelen of deelnemen aan online enquêtes. Mr. Rebates is een online shopping site waarmee u contant geld terug voor het winkelen bij honderden van uw favoriete winkels. Ze geven je $5 ook alleen voor het aanmelden en het is gratis! U kunt aanspraak maken op uw gratis geld in een paar stappen.

Instructies

1

Ga naar de site van Mr. Rebates (mrrebates.com) en teken omhoog kostenloos door het invoeren van uw e-mailadres, wachtwoord, adres, stad, provincie en postcode.

2

Lees de voorwaarden van de voorwaarden en Privacy Policy. Dan vink het vakje naast "Ik ga akkoord met de voorwaarden en het privacybeleid van deze site." Klik op de knop "Registreren". Mr. Rebates zal onmiddellijk uw rekening crediteren. Op het moment van publicatie is het bedrag $5.

3

Doen sommige online shoppen via Mr. Rebates site totdat u op zijn minst een extra $2,50 in kortingen hebben verdiend. Dit moet eenvoudig te doen zoals Mr. Rebates heeft honderden retailers waar u waarschijnlijk al winkelt. In feite, moet u zitten kundig voor deze stap met aankopen die u al hebt voltooid. Link naar de online winkel door Mr. Rebates instead of going to haar website direct.

4

Nadat u hebt verzameld 10 dollar in uw account ($5 van uw inschrijvingsbonus en een extra $2,50 in online winkelen kortingen), verzoeken een betaling via de 'mijnaccount' sectie van de site van Mr. Rebates. Mr. Rebates betaalt elke maand en kunt u een controle of een PayPal-betaling aanvragen.

5

Uw vrienden verwijzen naar Mr. Rebates. Zij zal elk verdienen de inschrijvingsbonus van $5 en verdien je 20 procent van alle kortingen die ze verdienen als uw Commissie. Deze aanbieding verloopt niet. En het uw vrienden winst helemaal niet verminderen.

6

Neem een online-enquête naar het ontvangen van geld voor de evaluatie van de producten. Cash Crate (cashcrate.com), GetPaidTo (getpaidto.com) en SurveyScout (surveyscout.com) zijn voorbeelden van de conjunctuurenquête bij de bedrijven die contant betalen voor deelname aan een enquête.

Tips & waarschuwingen

  • Online shoppen via Mr. Rebates vereist slechts een extra stap. U bezoekt de site Mr. Rebates eerst en vervolgens koppelen aan de webwinkel door er om uw boodschappen te doen.
  • Na de koppeling naar de online winkel, de website ziet er net als het wanneer u direct naar de online winkel site gegaan. Het enige verschil is dat u nu geld terug op uw aankoop door Mr. Rebates zult verdienen.
  • U moet 18 jaar of ouder zijn om deel te nemen in de Mr Rebates programma. Het programma staat open voor Amerikaanse en Canadese ingezetenen voor zowel controle en PayPal-betalingen voor korting. Hoewel het programma ook open voor internationale bewoners staat, is Paypal de enige betalingsoptie voor Cash terug kortingen.
  • Pas op voor conjunctuurenquête bij de bedrijven die echt oplichting.