Hoe krijg ik een Windows XP Home Edition gevalideerd

Valideren van uw Windows XP Home Edition-besturingssysteem is zeer belangrijk omdat het helpt bepalen te of uw exemplaar van Windows legitiem is. Het is essentieel omdat het geeft u volledige functionaliteit, en uw computertoegang tot de meest recente updates laat en correcties bevat die verbeteren systeem functioneert en veiligheid. Met behulp van de Windows Genuine Advantage-programma, valideren van uw exemplaar van Windows XP Home Edition is eenvoudiger dan ooit, en zal toestaan u de luxe van Microsoft voordelen in geen tijd.

Instructies

1

Ga naar de Windows echte voordeel webpagina en klik op de koppeling "Valideren".

2

Klik op "Valideren Windows" en op "Valideren nu." Klik op "Opslaan" om te downloaden en het validatieprogramma opslaan op uw computer. Het is beter om het validatieprogramma opslaan op het bureaublad zodat u sneller toegang tot het kan hebben.

3

Dubbelklik op het hulpmiddel van de bevestiging van de locatie die u hebt opgeslagen op uw computer en klik op 'Uitvoeren'. Het hulpmiddel van de bevestiging zal lopen en automatisch valideren de Windows XP Home Edition. Zodra het proces voltooid is, verschijnt het een bericht zeggend "Validatie voltooid."

4

Sluit het validatieprogramma om het proces te voltooien.