Hoe krijg ik een Top tien Search Engine rang met behulp van lange staart trefwoordenAls u elk type van internetmarketing hebt gedaan, moet u zeer vertrouwd met trefwoorden en hun belang in zoekmachine ranking. Algemene zoekwoorden zijn zeer concurrerend en u uw artikel, als u uw artikel plaatsing helemaal vinden, artikelen 20 tot 30 pagina's uit de buurt van de top 10 gerangschikt op je onderwerp kan vinden. Het is bewezen dat de meeste mensen die doen een google-zoekopdracht waarschijnlijk alleen naar de resultaten van de eerste 3 of 4, of misschien de eerste pagina met resultaten kijken zal. Dus wat als uw artikel is gerangschikt 83 uit al de zoekresultaten? De kansen zijn, niemand gaat ooit te zien jouwe door simpelweg het uitvoeren van een zoekopdracht op uw onderwerp. Long tail zoekwoorden zijn het meer gerichte zinnen die mensen type in de zoekmachines. Met behulp van lange staart trefwoorden zal meestal krijg je een top tien zoekmachine ranking en uw artikel onder één van de meest geklikt op en het meest gelezen artikelen. Lees meer om te leren hoe te lange staart trefwoorden gebruiken om een toppunt 10 zoektocht motor rang.

Instructies

1

Long tail zoekwoorden zijn gewoon de langere, meer specifieke zinnen die mensen type in de zoekmachines. Bijvoorbeeld, in plaats van met het sleutelwoord "paard" voor uw artikel, waarom niet specifieker. Het paard van het zoekwoord is gezocht 20,400,000 keer in februari alleen. U bent waarschijnlijk denken, "geweldig! Ik heb gevonden een populair sleutelwoord dat mensen op zoek zijn naar", maar na te denken over de concurrentie zou uw zoekwoord tegen. Als u gebruikt de lange staart trefwoord "how to raise van een paard", gaat uw zoekresultaat tot 9,780,000 zoekopdrachten. Nog steeds een grote zoekresultaat, juiste? Maar nog steeds grote concurrentie ook. Nu, laten we eens kijken op "hoe te verhogen van een baby paard." Deze lange staart trefwoord zin had 288,000 mensen die deze exacte woordgroep zoekt. Dit is nog steeds een enorme hoeveelheid mensen, maar de concurrentie is een beetje meer beheersbaar.

2

Long tail zoekwoorden brengt potentieel bezoekers met meer specifieke behoeften. Een vooruitzicht dat "how to verhogen van een baby paard" typen in een zoekmachine zal kijken specifiek voor informatie over het verhogen van een paard vanaf de geboorte, in tegenstelling tot iemand op zoek om een paard dat is al 2 jaar of ouder.

3Hoe krijg ik een Top tien Search Engine rang met behulp van lange staart trefwoorden


Om de lange staart zoekwoorden effectief gebruiken, beginnen met een hoofdkeyword en die vervolgens te gebruiken als uitgangspunt voor een lange staart trefwoord zoeken. Bijvoorbeeld, beginnen uw onderzoek met één van de belangrijkste trefwoord. De lange staart trefwoord mogelijkheden die zich voordoen wanneer u eenvoudig start vinden. Kijk voor 2 of 3 lange staart zoekwoorden die nog kleine hoeveelheden van het verkeer, de mogelijkheid om nog meer verkeer.

4

Een paar van deze lange staart zoekwoorden die mensen zoeken in uw artikelinhoud opnemen. Bestrooi ze in hier en daar. Zorg ervoor dat u synoniemen te bedenken. Niet iedereen verwijst naar iets dat kost niet zoveel als "goedkoop". Velen verwijzen naar dit als "goedkoop". Hou dat in gedachten bij het schrijven van uw artikel.

5

Het is aanbevolen dat u uw belangrijkste zoekwoord bij een dichtheid van 3-5% als u schrijf uw artikel. Met andere woorden, voor elke 100 woorden die u schrijft, moet uw zoekwoord weergegeven 3 tot 5 keer. En nogmaals, bestrooi uw lange staart zoekwoorden in het hele artikel. Het belangrijkste doel is om een kwaliteit artikel die is gebaseerd op een zeer winstgevend trefwoord, terwijl op hetzelfde moment, mengen in meerdere synoniemen en Multi-Word lange staart trefwoord zinnen te schrijven.

Tips & waarschuwingen

  • Een goede trefwoord onderzoek hulpprogramma gebruiken, zoals Word Tracker, Keyword Discovery of WordZe. U kunt koppelen aan elk van deze zoekwoord onderzoekstools via de Resource sectie van dit artikel.