Hoe krijg ik een snellere PC afsluiten

Wanneer de gebruiker vertelt dat Windows 7 af te sluiten, verschijnt het bericht alle actieve services af te sluiten. Standaard zal Windows 7 automatisch actieve dienst af te sluiten na 20 seconden, dwingen als de service niet op zijn eigen doet. Windows-gebruikers, echter kunnen het register om te verminderen de hoeveelheid tijd die het duurt voordat Windows 7 wordt geforceerd eventuele niet-reagerende services afgesloten wijzigen. Gebruikers kunnen ook het uitschakelen van overbodige opstartprogramma's te versnellen van zowel opstarten en afsluiten. Vele toepassingen, buiten het medeweten van de gebruiker, lanceer onmiddellijk bij het opstarten, gebruik makend van geheugen en systeembronnen. De meer toepassingen u hebt draaien bij het afsluiten, des te langer het duurt voor Vensters 7 aan de macht naar beneden.

Instructies

Daling Shutdown tijd

1

Klik op "Start". Typ "regedit.exe" in het zoekveld op de linkerbenedenhoek van het menu. Kies "regedit.exe" uit de resultaten.

2

Vouw "HKEY_LOCAL_MACHINE," "Systeem" en "CurrentControlSet." Klik op "Control".

3

Dubbelklik op de waarde "WaitToKillServiceTimeout," weergegeven in het rechterdeelvenster. Markeer de inhoud van het veld "Waardegegevens" en vervang "20000" met "5000," tot het verlagen van de max tijd stilgelegd tot 5 seconden. Klik op 'OK'. Herstart uw computer om de wijzigingen toe te passen.

Schakel opstartprogramma 's

4

Bezoek de website van ProcessLibrary (zie bronnen) en laat het venster geopend.

5

Klik op de knop "Start" op uw computer. Type "msconfig" in de zoekbalk op de linkerruit. Kies "msconfig.exe" uit de getoonde resultaten.

6

Klik op "Opstarten." Klik op de "Fabrikant" als u wilt sorteren van elk proces door de uitgever. Beweeg uw muis over de rand van "Command" totdat de aanwijzer verandert. Dubbelklik op de linker knop om te vouwen van het veld "Command".

7

Geef de bestandsnaam (bijvoorbeeld "iexplore.exe") in het zoekveld op ProcessLibrary. Druk op "Enter". Selecteer het item uit de lijst met zoekresultaten.

8

Lees de informatie naast "Beschrijving" en "Aanbeveling" om erachter te komen of het is veiliger om te schakelen van de toepassing opstarten.

9

Uncheck de doos naast het programma uit te schakelen van het starten bij het opstarten. Zoek elke opstartitem één voor één, elke geen onnodige toepassing uit te schakelen.

10

Klik op 'OK'. Start de computer opnieuw. De programma's die u hebt uitgeschakeld mogen nalaten starten bij het opstarten, daardoor verminderend Vensters 7 shutdown tijd.

Tips & waarschuwingen

  • Stel de waarde 'WaitToKillServiceTimeout' lager is dan 5 seconden niet.
  • Sommige programma's mogelijk niet helemaal uitgevoerd als ze zijn niet in staat om te starten bij het opstarten.