Hoe krijg ik een lokale Admin wachtwoord

De lokale administrator-account is een profiel instellen wanneer u Windows installeert. U bent niet in staat om te bekijken of ophalen van een administrator-wachtwoord, maar u kunt het op uw eigen toegang te krijgen tot de account toegang tot de computer beginwaarden instellen. Dit is gebruikelijk voor gebruikers die via hun eigen account inloggen op de computer en het administrator-wachtwoord vergeten. U instellen het administrator-wachtwoord vanuit uw eigen account met beheerdersbevoegdheden.

Instructies

1

Meld u aan bij uw Windows-computer met een account met beheerdersbevoegdheden. Klik op de Windows "Start" knop en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'.

2

Klik op "Gebruikersaccounts en Family Safety." Hiermee opent u verschillende hulpprogramma opties in het Configuratiescherm. Klik op 'Gebruikersaccounts'. Dit gedeelte kunt u wachtwoorden, gebruiker foto's en type profielinstellingen wijzigen.

3

Klik op "Een andere account beheren". Klik op "Administrator" in de lijst met accountprofielen. Klik op 'Wijzig wachtwoord voor de account'. Twee tekstvakken worden weergegeven nadat u op deze optie klikt.

4

Typ het nieuwe beheerderswachtwoord. Typ het een tweede keer in het tweede tekstvak te bevestigen van uw wijzigingen. Klik op "Wijzigen" om de nieuwe wachtwoordinstellingen te bevestigen. U nu toegang hebben tot deze account en het administrator-wachtwoord weten.