Hoe krijg ik een lijst met aangepaste HotkeysHotkeys, ook wel genoemd "snelkoppelingen" zijn toetsencombinaties die u op het toetsenbord drukken kunt voor het inkorten van de hoeveelheid tijd die nodig is om een bepaalde taak--zoals schakelen tussen Microsoft Excel-werkbladen of kopiëren en plakken in een word-document te doen. U kunt uw aangepaste hotkey lijst maken door te kopiëren en plakken of de combinaties in een tekstverwerkingsdocument te typen en vervolgens het onthouden van de lijst.

Instructies

1

Open een nieuw Microsoft Word-document. Druk op de "Office Button" en "Save As". "Personal_hotkeys" typt in het vak Bestandsnaam en druk op "Opslaan".

2

Bezoek Microsoft's officiële hotkey pagina. Zie bronnen voor een link. Lees de lijst van hotkeys die nuttig voor u zouden zijn. Sommige hotkeys die vaak worden gebruikt zijn de volgende:

Control + C: kopie

Control + P: plakken

Control + X: Cut

Control + Z: ongedaan maken

Als u een Mac-gebruiker bent, drukt u op de knop "Command" in plaats van de "Control"-knop.

3

Markeer de combinaties op het scherm. Zet uw hotkeys om te werken door te drukken op de "Control" en "C." Klik op boven aan uw Word-document. Druk op de "Control" en "V". Herhaal deze procedure totdat u uw aangepaste hotkeys in uw word-document hebt gekopieerd. Druk op "Control" en "S" op te slaan.