Hoe krijg ik een hoorbare productie op CD

Hoe krijg ik een hoorbare productie op CD


Hoorbaar is een abonnementsite die downloadbare audio boeken verkoopt. Terwijl u deze bestanden op uw computer afspelen kunt, kunt u naar een CD worden gebrand. Omdat de bestanden een licentie om te spelen ze en komen in de bestandsindeling van de AA vereisen, kunt Audible u alleen de bestanden in iTunes en oudere versies van Nero branden. U kunt een CD van uw hoorbaar producties maken door een paar eenvoudige stappen te volgen.

Instructies

iTunes

1

Open iTunes en selecteer 'Nieuwe afspeellijst' uit het menu "Bestand". Typ een naam voor de afspeellijst en druk op "Enter".

2

Sleep uw hoorbaar productie van "Boeken" of "Audioboeken" op de linkerruit onder "Bibliotheek" en laat vallen het dossier op de naam van uw afspeellijst onder 'Afspeellijsten'.

3

Plaats een lege CD in de CD-brander van de computer. Met de rechtermuisknop op de afspeellijst en selecteer 'Brand afspeellijst op schijf.' Kies uw instellingen op het "Burn Settings"-venster en klik op "Burn" de productie naar een CD branden.

Nero 8

4

Klik op "Start" en selecteer "Alle Pro." Selecteer "Nero" en "Nero Express". Klik op "Music" op het linkerdeelvenster van het venster dat verschijnt en selecteer "Audioboek-CD" in het rechterscherm.

5

Klik op "Toevoegen" en selecteer de hoorbare productie die u wilt branden. Voer uw accountnaam en wachtwoord als daarom wordt gevraagd en klik op 'OK'.

6

Klik op "Volgende" en kies de instellingen van uw branden onder "Definitieve brandinstellingen." Klik op "Burn" om uw CD te branden.