Hoe krijg ik een grote tekengrootte voor een Poster

Hoe krijg ik een grote tekengrootte voor een Poster


Een poster van aandacht trekken moet een leesbaar kop, een grote zin of zinsnede zodat kijkers een instant idee wat de poster over. Om die grote vereist brieven een toename van het standaardlettertype of de tekst die wordt gebruikt bij het maken van de poster.

Instructies

Werken met Paint

1

Open Paint, klikt u op de knop Paint in de linker bovenhoek van het scherm en selecteer "Open." Blader naar het bestand poster en dubbelklik op de naam van het bestand te openen van de afbeelding in de werkruimte van de verf.

2

Klik op het gereedschap "Tekst", die eruit als een "A" op de "Tools"-sectie van het lint/toolbar bij de bovenkant van het scherm ziet.

3

Klik op de affiche, die opent een kleine tabblad genaamd "Tekst." Pull-down het menu Lettertype grootte, gelegen onder het font drop-down menu, en selecteer een groot lettertype getal.

Met behulp van Word

4

Word opent, klikt u op het tabblad "Bestand" en selecteer "Open." Ga naar het Word-document met de poster en dubbelklik op de bestandsnaam. Het document wordt geopend in een nieuw Word-venster.

5

Markeer de kop al op de poster of typ de woorden voor de kop en nieuwe woorden markeren.

6

Klik op het tabblad "Start" op de bovenkant van het scherm. Pull-down het menu Lettertype grootte, gelegen in de "Font" sectie van het lint/toolbar bij de bovenkant van het scherm. Selecteer een groot lettertype uit het drop-down en de tekst wordt gewijzigd op het groter lettertype.

Met behulp van Photoshop

7

Open Photoshop, klikt u op het menu "Bestand" en klik op "Open." Blader naar het bestand poster en dubbelklik op de afbeelding. De poster wordt geopend in de werkruimte van Photoshop.

8

Pull-down het "Venster"-menu en selecteer "Lagen." Op de onderst-juiste hoek van het scherm opent het "Layers" palet.

9

Dubbelklik op een tekstlaag, gesymboliseerd door een "T" in een wit vak op de laag. De tekst wordt gemarkeerd op de poster en een werkbalk lettertype wordt geopend aan de bovenkant van het scherm. Pull-down menu van de grootte, in het midden van de werkbalk aan de rechterkant van de zwarte "T" en selecteer een groot lettertype grootte. De tekstwijzigingen naar het gewenste formaat.