Hoe krijg ik een gratis Trial van Questia

Hoe krijg ik een gratis Trial van Questia. Questia is een online onderzoek-bibliotheek biedt toegang tot educatief materiaal. Als u zich op Questia abonneert, kunt u lezen door duizenden complete boeken evenals meer dan een miljoen journal en magazine artikelen. Questia is een must voor de middelbare school en studenten. Wanneer u zich met Questia aanmeldt, bent u in aanmerking voor een gratis proefperiode.

Instructies

1

Ga naar de homepage van Questia. Voordat u zich voor een gratis proefperiode aanmeldt, kunt u sommige tijd nemen om te zien dat de website te bieden heeft. Zonder abonnement, kunt u de gedeeltelijke tekst van boeken en artikelen lezen.

2

Klik op de "Vrije proef"-optie bij de bovenkant van de pagina. Een gratis proefversie van Questia bestaat uit twee weken van toegang tot de site zonder kosten voor u.

3

Vul de gevraagde informatie. Het registratieformulier duurt slechts een paar minuten in beslag. U bent verplicht om uw naam, e-mailadres, wachtwoord en factureringsgegevens.

4

Profiteer van de gratis proefperiode. Hun onderzoekstools gebruiken om te werken op een van uw cursus papieren. U kunt alle inhoud die u in je eigen persoonlijke werkruimte bekijkt opslaan.

5

Annuleren voordat u de verhoor uiteinden van twee weken. Om niet in rekening gebracht het maandtarief van Questia, moet u annuleren voordat uw proefperiode afgelopen is. Als u tevreden met Questia bent, hoeft u niet te doen; uw creditcard wordt afgeschreven voor de abonnementskosten.