Hoe krijg ik een draadloos Internet signaal naar een Garage van een huis 500 voet wegAangezien de technologie vooruitgaat, doe dat computernetwerken. Hoewel collectieve computernetwerken de bekabelde technologie, voornamelijk om veiligheidsredenen handhaven, zijn de particuliere of home netwerken bijna volledig vervangen door draadloze technologie. Wi-Fi is uitgegroeid tot een extraatje voor sommige restaurants en winkels van de koffie om klanten te trekken. Maar draadloze technologie is beperkt als het gaat om afstanden en signaalsterkte. Een goede stabiele verbinding hangt volledig af van het signaal. Wenst u in hoeverre uw netwerk voor welke reden dan ook, zijn er meerdere opties.

Instructies

1

Met behulp van uw webbrowser, log in uw eerste router en toegang tot het gedeelte Basic Settings. Noteer het MAC-adres van de router. Vervolgens toegang tot de draadloze instellingen en noteer de SSID of netwerk naam.

2

Installeren en instellen van de tweede router met behulp van de instructie verpakt in de doos van de router, dan plaatst het halverwege tussen de oorspronkelijke router en de computer die toegang nodig tot het netwerk heeft. Deze tweede router de nodige energie.

3

Met behulp van uw webbrowser, inloggen op de nieuwe router en toegang tot de sectie instellingen van de Repeater. Wijzig de gegevens in het MAC-adres veld en het veld dat SSID moet overeenkomen met de gegevens in de eerste router. Andere velden aanwezig kunnen zijn, maar de enigen die worden gewijzigd zijn de twee bovengenoemde.

4

Sla de instellingen op en herstart de routers voor de nieuwe instellingen pas van kracht en de routers op elkaar aansluiten.

Tips & waarschuwingen

  • Niet alle draadloze routers ondersteunen de Repeater-service.