Hoe krijg ik een Calculator Freeware voor uw Computer

Wanneer u een rekenmachine voor complexe wiskundige berekeningen, is het handig om desktop calculator software op uw computer. Krijgen een freeware rekenmachine met de functionaliteit van hetzij een wetenschappelijke of financiële hand gehouden rekenmachine is een eenvoudig proces. Meestal heeft niet de standaard rekenmachine die wordt geleverd met een computer setup is zeer eenvoudig en de toeters en bellen van een wetenschappelijke of financiële calculator. Gebruik de volgende stappen uit om te downloaden van twee verschillende rekenmachines met verschillende interfaces en functies die u kundig voor gebruiken zitten zal voor wetenschappelijke, financiële en elke dag berekeningen.

Instructies

1

Een systeem herstelpunt maken

Maak een systeemherstelpunt als voorzorgsmaatregel voorafgaand aan ieder opkomend freeware software downloaden. Ga naar programma's -> accessoires -> System Tools -> systeem herstellen en maken van een nieuw systeemherstelpunt. Noteer de datum en de tijd zodat u kunt het herstellen van uw systeem met behulp van dit herstelpunt, indien nodig na uw freeware calculator downloaden.

2

Downloaden ConsoleCalc

Als u geïnteresseerd in een wetenschappelijke rekenmachine met een Unix-achtige interface bent, ga naar Console Calc web pagina (link in de sectie Resources naar de onderkant van deze pagina) en download de versie van de calculator die geschikt is voor uw systeem. Zodra u hebt gedownload en uitgevoerd van de calculator freeware, een moederbord met een zwarte achtergrond en een opdrachtregel prompt ">" zal verschijnen. Typ in uw berekeningen bij de opdrachtprompt. Als voorbeeld, type in "2 + 2" en druk op enter. Het antwoord '4' zal verschijnen op de volgende regel. Gebruik de knop "Opslaan als" om alle uw berekeningen opslaan in het venster.

3

Downloaden Calc98

Wenst u een freeware van wetenschappelijke en financiële calculator met een hand gehouden rekenmachine interface, ga naar de webpagina van de Calc98 (de verwijzing in de sectie Resources naar de onderkant van deze pagina) en klik op "download de gratis versie van Calc98" (blauwe hyperlink in de eerste alinea van de pagina). Zodra u hebt gedownload en uitgevoerd van de calculator freeware, zal een venster met een rekenmachine gui-interface (een interface die lijkt op een handheld rekenmachine) verschijnen op uw bureaublad. Deze interface gebruiken zoals u zou doen uw handheld rekenmachine. Freeware software kan worden net zo krachtig als een software winkel gekocht.

Tips & waarschuwingen

  • Hebt u problemen met het systeem nadat u uw calculator software hebt gedownload, gebruikt u het systeemherstelpunt dat u hebt gemaakt als u wilt terugkeren naar uw oorspronkelijke configuratie.