Hoe krijg ik de charme van Hellfire in Diablo II

De Hellfire charme kan alleen maar worden het meest krachtige item in alle Diablo II geven plus 3 aan alle vaardigheden van een willekeurige klasse, vermeerderd met 10 tot 20 tot alle stats en alle weerstaat. Plus niveau extra lichte straal, enkele beschuldiging van hydra en een 25% te werpen 10 Firestorm elke keer dat je iemand. Het beste van alles, duurt het niet zelfs een apparatuur-sleuf.

Instructies

1

Niveau omhoog uw karakter. Draait dat de laatste bazen zal niet gemakkelijk zijn, zo zult u een serieus krachtige karakter op de Battle.net ladder. Uw niveau opstaan om ten minste midden jaren 70 en hopelijk hebben een heleboel sterke versnelling zo goed. Met vrienden met sterke tekens's gonna be een noodzaak, omdat de laatste bazen heel brutaal zijn.

2

Je personage te verzamelen van de toetsen voor te bereiden. De drie toetsen (haat, terreur en vernietiging) daling van drie niet-act bazen in hel moeilijkheden. Erger nog, laat ze vallen niet de allertijden. En erger nog, u zult uiteindelijk moeten drie van elke toets. U zult waarschijnlijk moeten doden de dezelfde drie bazen vele malen, maar de charme is helemaal de moeite waard. En trouwens, u waarschijnlijk gewoon liepen bazen toch. Dus gewoon Maak niet een menigte-fighting karakter, omdat dit karakter zal moeten zitten kundig voor staan tegen sommige ernstige bazen.

3

De gravin in Act 1 hel uitgevoerd. Onderin de toren Forgotten vindt u de gravin. Dit is waarschijnlijk uw favoriet van de drie runs, niet alleen omdat de wet 1 moet presenteren klein probleem aan uw opgevoerde karakter, maar omdat naast de occasionele toets of Terror (uw doel), ze ook druppels runen met een kans op een aantal behoorlijk hoog niveau zijn.

4

Voer de Summoner in Act 2 hel. Tuurlijk, het geheimzinnige heiligdom kunnen een pijn voor bepaalde klassen (skelemancer), maar ten minste de summoner is niet een moeilijke baas. Gewoon houden neerhalend hem totdat u van de drie toetsen van haat verzamelen.

5

Nilithak in de hel van de wet 5 doden. Dit is de slechtste van de drie, niet alleen omdat zijn lijk explosie in hel moeite kan je gemakkelijk vermoorden, maar omdat zijn dungeon is absoluut enorm. Als u hebt het vermijden van de Hall of Pain gebied waypoint voor het uitvoeren van Pindleskin, het tijd om het zuigen en pak het waypoint, mogelijk omdat u niet wilt de volledige kerker drie dozijn keer uitvoeren. Uiteindelijk, zal hij de sleutel of Destruction dalen. Krijg drie.

6

Nu begint de pret. Zodra u alle 9 sleutels, een nieuw spel te maken en geen vrienden met zeer sterke tekens uit te nodigen. Terug naar de stad en zet één van elke toets in de horadric kubus en transmuteren. Hiermee opent u een portaal naar een demi-chef, een opgevoerde Izual, opgevoerde Duriel of Lilith (een opgevoerde en omgedoopt tot Andariel). Verslaan van de baas zal je een lichaamsdeel net.

7

Vermijd stoppen met het spel. Terug naar de stad, afstappen van uw vorige portaal en herhaal stap 6. Bent u in hetzelfde spel, zal het portaal worden gegarandeerd om u te krijgen een nieuw lichaamsdeel in plaats van een die al hebt. Dit eens te meer doen en je moet alle drie lichaamsdelen.

8

Eindelijk alle drie lichaamsdelen in de kubus in de stad, afstappen van alle vorige portals en pers transmuteren. Hiermee opent u het definitieve portaal naar Tristram, waar zal je drie uber-bazen tegelijk vecht, evenals een oneindige aanvoer van bendes. Iedere truc in het boek verslaan hen vergt en enkele, dus breng een leger die overweg kan met om het even wat. Met een paar paladins met super hoge lightning weerstaan zullen vooral handig voor het nemen van Mephisto, die u eerst doen willen zult aangezien zijn aura u anders zal verpletteren.

9

Zodra u ten slotte de uber-eindbaas doden, zal de charme van de fakkel hellfire dalen. Hopelijk is het voor een klasse hebt u een teken van. Als dat niet het geval is, genieten van de andere smakelijke mods totdat u voor een fakkel van de juiste klasse ruilen kunt!

Tips & waarschuwingen

  • Houd de drie uber-bazen afstand van elkaar in Tristram, of je Tang-aangevallen en omgeven.
  • Begin niet openen van de portalen, tenzij je een heleboel tijd op uw handen en enkele vrienden klaar hebt om je back-up.