Hoe krijg ik de beste kwaliteit AVI naar DVD

AVI opgemaakt films kunnen niet worden afgespeeld op standaard DVD-spelers; de oplossing is naar de AVI converteren geformatteerd bestand naar een DVD bestand voordat het branden naar een DVD-schijf. Eenmaal gebrand, u gewoon plaats de nieuwe DVD-schijf in de DVD-speler en de film bekijken op uw TV. Om de beste AVI/DVD conversie moet u downloaden en probeer verschillende software programma's te converteren.

Instructies

1

Download AVI naar DVD conversie softwareprogramma zoals Xilisoft AVI to DVD Converter, video converter van ConvertXtoDVD of ImToo AVI naar DVD converter. Meer dan één versie downloaden zodat u verschillende programma's van dit type proberen kunt te krijgen van de beste software van de convertor AVi/DVD voor uw behoeften.

2

Wacht tot het bestand te downloaden. Zoek het gedownloade programma in de map die u het hebt opgeslagen en klik op het pictogram tweemaal om de installatie te starten. Wachten op de installatie te voltooien en op de aanwijzingen van de installatie scherm gegeven te volgen. Klik op "Finish" wanneer het programma is voltooid.

3

Ga naar "Start" "Programma's" en zoek de AVI naar DVD software pictogram u hebt geïnstalleerd. Klik tweemaal om het programma te openen.

4

Klik op de "Browse" of "Zoek" knop afhankelijk van het programma dat u hebt gedownload. Dit kan worden aangeduid met iets anders, maar zal aangeven dat het lijkt voor het bestand dat u wilt converteren. Kies het AVI-bestand dat u wilt wijzigen op DVD.

5

Kies het bestand "Outsource" DVD uit de lijst met beschikbare opties en noem het dossier aan wat je wilt. Kies uw opslaan locatie en klik op "Start" of "Save" afhankelijk van de softwareprogramma dat u gebruikt.

6

Wacht tot de conversie te voltooien. Zal er een aangeeft grafiek toont u hoeveel de software heeft omgezet en hoeveel nog moet worden geconverteerd. Dit proces kan 5 tot 30 minuten duren afhankelijk van hoe groot het AVI-bestand is. Wacht op een prompt met vermelding dat het conversieproces is voltooid.

7

Zoek het nieuwe DVD-bestand in de map die u hebt opgeslagen te en het overbrengen naar uw brandende software. Zoals u normaal zou doen met uw brandende software of u kunt het downloaden van gratis DVD branden software zoals Easy DVD Burning, Burn 4 Free of Free Easy CD DVD Burner branden. Uw DVD branden op een goede kwaliteit DVD schijf om de beste kwaliteit.