Hoe krijg ik Credits voor het verzenden van geschenken op Facebook

Credits op Facebook kunnen u Stuur virtuele presenteert die worden weergegeven op de profielpagina van de geadresseerde. Om te kunnen verzenden credits, die u moet kopen ze met behulp van uw PayPal-account, creditcard of betaalkaart. Zodra gekocht, credits in uw account weergegeven en kunnen u een aantal geschenken op basis van de beschikbare kredieten te versturen. Giften worden verzonden, past de krediet-teller automatisch zich in uw account om na te denken om huidige beschikbare kredieten. Het kan worden ingesteld op automatisch vullen via de instellingen van uw Facebook-account.

Instructies

1

Log in op uw Facebook account (zie bronnen) en klik op de pijl-omlaag naast 'Account' in de rechterbovenhoek van het browservenster.

2

Klik op "Accountinstellingen" en klik op het tabblad betalingen.

3

Klik op "Meer kopen" in het venster van de betalingen, en klik op de cirkel naast uw betalingsmethode. De betalingsmethoden omvatten PayPal, Western Union of een grote credit/debit card.

4

Klik op "Doorgaan" en voer uw betalingsgegevens. Klik op het bedrag van de kredieten die u wilt kopen. Klik op "Doorgaan" om de aankoop af te ronden en terug te keren naar het hoofdmenu van de betalingen.