Hoe koppelingen toevoegen aan een Website van de Bluehost

Bluehost biedt hosting en persoonlijke websites voor bedrijven. Hun hosting functies omvatten onbeperkte opslag, een slepen en neerzetten site bouwer, gratis domeinnaam en onbeperkt e-mail forwarding, autoresponders, add-on domeinen, geparkeerde domeinen en subdomeinen. PageWizard Site Builder is opgenomen in het Configuratiescherm Bluehost voor klanten die willen een website te maken, maar niet bekend bent met het ontwerpen van webpagina's. Het kan ook helpen u koppelingen toevoegen aan uw website Bluehost.

Instructies

Bluehost Web openingspagina

1

Log in op uw Bluehost control panel en scroll naar beneden naar de "PageWizard Site Builder" in de sectie software/services.

2

Hit "Annuleren" op de prompt.

3

De Bluehost web-pagina die u toevoegen links naar wilt door te selecteren open "File > Open."

Link toevoegen aan menu's in Bluehost

4

Een koppeling toevoegen aan een menu door het selecteren van "invoegen > Links." De eerste knop voor het menu onder "linktekst" toevoegen in het tekstvak en typ de naam van het bestand of website onder "Bestemmings-URL."

5

Extra knoppen voor uw menu toevoegen door te selecteren de "Link toevoegen"-knop. Uw menuknoppen opnieuw rangschikken door te klikken op de knop "Rangschikken". Klik en sleep ze naar de order die u wilt laten verschijnen en klik op 'OK'.

6

Kies de navigatie stijl u wilt maken: horizontaal of verticaal. Kies een kleur voor de achtergrond link en de tekst door te klikken op de Plukker van de kleur. De mouseover functies voor de achtergrond en tekst kleuren selecteren met de Kleurkiezer.

7

Geavanceerde functies toevoegen aan uw navigatie menu door het selecteren van de "Geavanceerde eigenschappen van het Menu" knop. Kies de breedte, hoogte, afstand en opvulling voor uw menukoppelingen evenals de lettertype, grootte en opmaak (vet, cursief en onderstreept.) Selecteer de rand grootte en mouseover randeigenschappen.

8

Hit "Verzenden naar werkruimte" wanneer u klaar bent.

Link toevoegen aan tekst in Bluehost

9

Maak een tekstlink door "Invoegen > tekst" in het menu te selecteren. In het venster van het pad van de tekst, typt u uw tekstlink en druk op "Tekst invoegen" wanneer u klaar bent.

10

Sleep uw tekst naar de juiste locatie binnen uw Bluehost web-pagina. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het en selecteer "Link toevoegen". Typ het webadres van de pagina of het bestand waarnaar u wilt koppelen (precies zoals deze wordt weergegeven met de 'www').

11

Plaats een vinkje naast "Onderstrepen de Link" en/of "Open Link in nieuwvenster" te accepteren van de opties en klik op 'OK'.

Hoe e-mailkoppeling toevoegen aan tekst in Bluehost

12

Een e-mail-koppeling maken door met de rechtermuisknop op de tekst waarnaar u wilt een koppeling toe te voegen en te selecteren "Add Mailto."

13

Typ het e-mailadres in het veld 'mailto'.

14

Plaats een vinkje door 'Onderstrepen de Mailto' te onderstrepen van de koppeling en klik op 'OK'.

Hoe te voegen Link aan beelden in Bluehost

15

Een koppeling toevoegen aan een afbeelding in uw Bluehost web-pagina door met de rechtermuisknop op de afbeelding op uw pagina.

16

Selecteer de optie "Link toevoegen" en typ het webadres van de link, precies zoals het verschijnt, met de www.

17

Een e-mailkoppeling toevoegen door met de rechtermuisknop op de afbeelding en de optie 'Toevoegen Mailto' te selecteren en het e-mailadres te typen bij de opdrachtprompt.

18

Opslaan of wijzig de naam van uw bestand door het selecteren van "File > Save" of "bestand > opslaan als."

Tips & waarschuwingen

  • Links zijn hoofdlettergevoelig. Ze moet u typen precies zoals ze worden weergegeven voor hen te laten functioneren in PageWizard voor Bluehost.