Hoe kopieer tekst van Facebook Chat

Hoe kopieer tekst van Facebook Chat


Facebook is een populaire website voor in contact met vrienden, collega's en familie te houden, evenals het netwerken met mensen overal in de wereld die uw interesses delen. Uw Facebook-pagina bevat een ingebouwde chat-client die u toestaat te babbelen met Facebook-vrienden die online zijn. Facebook heeft geen ingebouwde methode voor het opslaan van de chattekst, dus als u opslaan van de tekst van een Facebook-chat wilt, moet u kopiëren en plak de tekst naar een tekstverwerker.

Instructies

1

Navigeer uw webbrowser naar www.facebook.com en klik op het tabblad 'Chat' in de rechterbenedenhoek van de pagina te openen van een lijst van vrienden die online zijn. Klik op de naam van een vriend(in) om een nieuwe chatvenster te openen en beginnen te chatten.

2

Klik en sleep om te markeren van chattekst die u wilt kopiëren.

3

Met de rechtermuisknop op de gemarkeerde tekst en klikt u op "Kopiëren" in het pop-up menu. De tekst zal worden gekopieerd naar de interne Klembord van de computer.

4

Open Microsoft Word, Notepad of een andere tekstverwerker.

5

Met de rechtermuisknop op het programma van het toepassingsvenster en klik op "Plakken" in het pop-up menu. Uw Facebook chat zal worden geplakt in de toepassing.

Tips & waarschuwingen

  • Elke regel chattekst wordt voorafgegaan door twee regels met informatie. De eerste regel bevat de naam van de persoon die schreef het bericht, en de tweede regel bevat een tijdstempel dat aangeeft wanneer het bericht is verzonden.