Hoe kopieer tekst uit een Kindle Book

Hoe kopieer tekst uit een Kindle Book


Zijnde kundig voor tekst kopiëren vanuit uw Kindle ebook is een handige manier om aantekeningen te maken op belangrijke citaten, recepten en andere informatie die u wenst te archiveren en te vaak verwijzen. Wegens schending van het auteursrecht beleid, Kindle gebruikers niet kopiëren en afdrukken van Kindle materiaal van hun e-lezend apparaten. Amazon evenwel toestaan dat gebruikers notities maken op blokken tekst lezers wilt verwijzen gemakkelijk te benadrukken passages. Deze notities zijn toegankelijk online en gekopieerd voor persoonlijk gebruik.

Instructies

1

Markeer de gegevens die u wilt kopiëren op uw Kindle apparaat of toepassing. Om gegevens te markeren, klikt u op het eerste woord in de gemarkeerde passage. Breng de cursor helemaal tot aan het laatste woord in de passage die u wilt markeren en klikt u nogmaals op.

2

Inloggen op uw account van Amazon Kindle. Hier kunt u gegevens over uw Kindle boeken bekijken en beheren van uw online account.

3

Klik op de link "Uw hoogtepunten" aan de bovenkant van de pagina. Dit zal je laten zien alle van de gemarkeerde passages die u hebben verwezen op je aansteekt. Alle passages worden gesorteerd door de titel van het boek, dus moet u scroll naar beneden naar het gewenste boek.

4

Vind de passage die u wilt kopiëren en selecteer dit met uw muis. Kopieer de tekst door met de rechtermuisknop op uw muis en "Kopie" in het drop-down menu te selecteren. De informatie wordt nu opgeslagen en kan worden geplakt in een Word-document of notities software voor verwijzing.

Tips & waarschuwingen

  • Tekst gekopieerd van Kindle ebooks moet worden gebruikt voor uw persoonlijk gebruik bestemd. Als u verwijzen naar materiaal in een onderzoek papier of artikel wilt, moet u volledige krediet geven aan de auteur. Opnieuw de inhoud te publiceren of kopiëren en afdrukken van een elektronische boek in zijn geheel is illegaal.