Hoe kopieer ik fotografische dia's op een Computer

Hebt u familie foto's in de oude carrousel dia containers rondhangen, zijn de kansen dat u zelden, indien ooit, kijken naar hen. Echter, u nog steeds houden ze voor sentimentele redenen. Deze oude dia's toegankelijker maken door ze worden geladen tot uw computer en hen te branden op schijven. Het is niet moeilijk, hebt u de juiste apparatuur.

Instructies

1

Selecteer uw dia's. Om klaar te dragen van uw dia's op een schijf van de computer, selecteer de dia's die u wilt behouden. Vele familie collecties bevatten veelvouden van de dezelfde of soortgelijke beelden evenals overbelichte foto's en degenen met gezichten van de onderwerpen afgesneden. U zult waarschijnlijk alleen wilt behouden van de beste van het bos.

2

Kopen of huren van een middellange tot kwalitatief hoogwaardige scanner. U moet een scanner van ten minste medium kwaliteit wilt overbrengen, moet uw afbeeldingen van de dia tot de harde schijf van de computer. Kies een die is ontworpen om dia's. Canons 4400F is een goede, redelijk geprijsde keuze.

3

Installeer de scannersoftware. De scanner wordt geleverd met software om uw computer om te communiceren met de apparatuur. Gewoon plaats de schijf in uw computer en volg de instructies.

4

De afbeeldingen te scannen. Als u wilt scannen uw dia's, voegt u deze in de dia houder van de scanner. Pas de instellingen, zoals de grootte, resolutie en of u wilt kleur of zwart-witafbeeldingen. Hit "Scannen" en wacht tot het proces voltooid moet zijn.

5

Bijsnijden of aanpassen van beelden. Nu dat de diabeelden zich op de vaste schijf van de computer, kunt u de foto's bijsnijden en tweaken van de verlichtings- en andere aspecten, indien gewenst, met behulp van Adobe Photoshop of een soortgelijk programma.

6

Branden op een cd, indien gewenst. Zodra u uw dia-afbeeldingen die zijn opgeslagen op de vaste schijf van de computer hebt, zult u waarschijnlijk wilt branden hen tot een CD aan hen te beschermen in geval van een computerprobleem en zodat u hen om uw volgende familie nemen kunt samenkomen.