Hoe kopieer ik een websitepagina

Hoe kopieer ik een websitepagina


Afdrukken en opslaan als een document zijn slechts twee manieren om het behoud van de gegevens van een webpagina. Beide methoden kunnen aspecten van de webpagina die u wilt behouden, zoals de lay-out en koppen weglaten. Nemen van een screenshot, aan de andere kant, kunt u een gehele websitepagina kopiƫren en houden alles intact.

Instructies

1

Sluit elk programma dat u niet zou weergeven in het het schermschot willen, zoals een muziekspeler of foto-uitgevend hulpmiddel. Iets weergegeven op de taakbalk zullen deel uitmaken van het schermschot.

2

Maximaliseren van de webbrowser. Om het even wat laten zien op uw bureaublad zal deel uitmaken van het schermschot.

3

Druk op de knop "Print Screen" of "PrtScn", meestal gelegen op de bovenste rechter gedeelte van het toetsenbord. Hoewel het mogelijk lijkt erop dat er gebeurt niets na het indrukken van het, de computer heeft zojuist hebt gekopieerd op het scherm.

4

Open een nieuw document in een tekstverwerkingsprogramma. Klik op binnenkant van het document, dan drukt u op Ctrl + V, of klik met de rechtermuisknop en kies "Plakken". Een schermschot moet worden weergegeven in het document. Als u vangen meer van de web-pagina wilt, scroll naar beneden in uw browser om het punt waar het eerste schermschot gestopt. Herhaal stap 3 en vervolgens de tweede afbeelding onder de eerste plakken in het word-document blijven totdat u de hele webpagina hebt gekopieerd.

5

Klik op "Bestand" in het hoofdmenu. Selecteer "opslaan als..." en sla het bestand op.