Hoe kopieer ik een volledige harde schijf naar een externeIn het tijdperk van de computer virussen en malware zijn harde schijven een gemakkelijk doelwit. Wanneer u heeft de meeste van uw belangrijke gegevens op een computer, is het mogelijk dat u een beetje bezorgd over het verlies van het. Hebt u een externe harde schijf, u kan gemakkelijk back-up van al uw documenten en bestanden van de harde schijf van uw computer naar de externe schijf zonder verlies van één bestand. Windows 7 biedt een makkelijke manier om back-up van uw harde schijf met de 'Reserve' software-pakket.

Instructies

1

Sluit de externe harde schijf op de computer.

2

Klik op de knop "Start" en klik op het pictogram dat leest "Control Panel".

3

Klik op het pictogram "Systematiek en onderhoudswerkzaamheden" in het Configuratiescherm en ga naar het pictogram met het label "Backup and Restore' op de bodem van het venster.

4

Klik op "Back-up instellen" en volg de stappen in de wizard Back-up als u het programma voor nooit hebt gebruikt. Kies uw externe harde schijf als de back-uplocatie wanneer daarom wordt gevraagd in de wizard.

5

Klik op de knop "Back-up Now" in het venster 'Backup and Restore' als u het programma hebt gebruikt. Selecteer uw externe harde schijf als de back-uplocatie van het menu en klik op "Next."