Hoe kopieer ik een tabel vanuit Excel naar PowerPoint in Windows Vista

Microsoft Office PowerPoint is een populaire diavoorstelling presentatieprogramma dat wordt geleverd met Microsofts Office softwarepakket op veel Windows Vista-computers. Excel is een spreadsheetprogramma in de Office softwarepakket dat kan worden gebruikt voor het indelen en berekeningen uitvoeren op gegevens. In sommige gevallen kunt u een tabel vanuit Excel worden weergegeven in een PowerPoint-presentatie; Excel-tabellen over te kopiëren naar PowerPoint is een eenvoudig proces.

Instructies

1

Open het Excel-werkblad met de gegevenstabel die u wilt kopiëren door met de rechtermuisknop op het en het selecteren van "Open."

2

Selecteer de hele gegevenstabel door te klikken op cel A1 en een vak te slepen naar beneden en naar rechts over alle cellen in de tabel.

3

Klik op de "Copy" knop in de linkerbovenhoek van het programma. U kunt de selectie ook kopiëren door de "Ctrl" toets ingedrukt en drukt u op de "c"-toets.

4

Uw PowerPoint-presentatie opent, en klik op de dia waar u de tabel moet worden ingevoegd. De dia's worden weergegeven langs de linkerkant van het scherm.

5

Selecteer "Invoegen" en klik dan op 'Table'.

6

Klik op het vak in de linkerbovenhoek van het tabelgebied om een 1 x 1-tabel te maken.

7

Klik op "Home", en klik vervolgens op "Plakken". U kunt ook de "Ctrl" ingedrukt en druk vervolgens op "v" automatisch de gekopieerde tabel te plakken. De tabel zal automatisch aan de grootte van de gekopieerde tabel uit een cel van 1 x 1 worden uitgebreid.

Tips & waarschuwingen

  • Grote tabellen kunnen moeilijk zijn om te kijken naar in een PowerPoint-presentatie.
  • Met behulp van een grafiek van de gegevens in een tabel in plaats van de daadwerkelijke tabellen in een presentatie kunt hebben vaak een krachtiger grafische uitwerking.
  • U kunt Excel-stijl werkblad tabellen in PowerPoint gegevens over te kopiëren door te selecteren "Invoegen" en vervolgens te klikken op "Excel-Spreadsheet," vanuit PowerPoint maken.