Hoe kopieer ik een reeds geschreven CD naar een lege CD

Als u hebt gebrand jezelf een schijf van bestanden, zoals een back-upschijf of een selectie van werkbestanden, kan dan u wilt Maak een andere kopie te geven aan iemand anders. U kunt de ingebouwde Windows-software gebruiken om een kopie van uw CD te maken. Dit is gemakkelijker als u twee schijven hebt, maar als u dat niet doet, u de bestanden naar de vaste schijf kopiëren kunt eerst.

Instructies

1

Plaats de eerste cd in het cd-rom-station.

2

Plaats een lege schijf in de brander. Klik op "Bestanden branden met Windows Verkenner" wanneer het venster automatisch afspelen wordt weergegeven. Klik op "Met een CD/DVD speler" en klik vervolgens op "Next." Een venster wordt geopend waarmee de lege schijf.

3

Klik op 'Start' en vervolgens 'Computer'.

4

Dubbelklik op de eerste schijf waaruit u wilt kopiëren. Druk op "Ctrl" + "A" om alle van de bestanden en klik vervolgens "Ctrl" + "C" te selecteren om te kopiëren alle gegevens.

5

Klik op het venster van uw lege schijf en druk op "Ctrl" + "V" om te plakken al uw inhoud.

6

Klik op "Op-schijf branden".

Tips & waarschuwingen

  • Als u slechts één CD-station hebt, zal dan u moeten alle de initiële bestanden kopiëren naar uw harde schijf, schijf uitwerpen, en kopieer de bestanden van de vaste schijf naar het schijfstation.