Hoe kopieer ik een Podcast van Banshee naar een MP3-speler

De Banshee MediaPlayer kunt u opslaan en afspelen van een verscheidenheid van verschillende audioformaten. U kunt ook luisteren naar podcasts met uw Banshee-software. Nochtans, hebt u een MP3-speler kan u wilt luisteren naar je podcasts voor onderweg. Gelukkig, met de Banshee MediaPlayer kunt u bestanden vanuit het programma naar uw MP3-speler. Het gaat hierbij om de podcast-bestanden die u hebt opgeslagen.

Instructies

1

Sluit de USB-kabel aan op de USB-poort op de MP3-speler. Sluit het andere uiteinde van de kabel op de USB-poort op de computer. De computer zal verklaren dat het heeft ontdekt een nieuwe verwisselbaar apparaat.

2

Klik op de "Start" knop en selecteer "My Computer" of "Computer" (afhankelijk van het besturingssysteem die u uitvoert).

3

Dubbelklik op het pictogram van de MP3-speler en het apparaatvenster wordt geladen, alle nummers die momenteel op het apparaat zijn opgeslagen worden getoond. Laat dit venster open voor het moment.

4

Start uw Banshee MediaPlayer en selecteer de muziekbibliotheek. Blader door de selecties totdat u de podcast die u wilt kopiƫren.

5

Klik op de podcast die u hebt gekozen en sleep deze naar het venster van de MP3-speler. Wacht voor het bestand worden overschreven, dan sluiten uit het venster van de MP3-speler. Met de rechtermuisknop op het pictogram en uitgezocht "Eject" vanuit de pull-down venster. U kunt nu de MP3-speler van uw computer verwijderen.