Hoe kopieer ik een afbeelding van Google op uw foto 'sHet kopiëren van afbeeldingen van het Internet is zo simpel als een muisklik. Voor de oningewijden lijkt de taak onbekend. Opslaan van uw favoriete foto's van Google en andere websites is echter een van de eenvoudigste taken die u zult tegenkomen. U kunt zoveel foto's als u ruimte op uw harde schijf opslaan. Volgens "The Google Story" door David A. Vise, "Geweven in de stof van het dagelijkse leven, Google is schijnbaar 's nachts onmisbaar geworden."

Instructies

1

Ga naar de zoekpagina van Google's huis. Klik op "Afbeeldingen" in de upper-left hoek.

2

Typ een term in het zoekveld om foto's vinden. Druk op "Enter" of klik op de knop "Zoeken".

3

Blader door de variaties zoeken als u iets concreters wilt. Anders, blader door de foto's en een die u wilt vinden.

4

Klik op de rechter muisknop van de foto over de resultaten van Google afbeeldingen en ga naar "Save As". Op het tabblad "Afbeelding kopiëren" in plaats daarvan kunt u de afbeelding in een document plakken. Klik met de linkermuisknop op de foto voor de volledige grootte beeld en de website waar het zich bevindt.

5

Markeer de doelmap en klik op het tabblad 'Opslaan' als u wilt opslaan van de foto naar een plaats op uw computer. U zou mijn foto's gebruiken in Windows of maak een nieuwe map. De afbeelding plakken in een document met de rechtermuisknop en kies "Plakken" als u rechtstreeks het hebt gekopieerd.