Hoe kopieer ik Bebo Whiteboard tekeningen om ze te gebruiken

Bebo is een online community die verbindt u met vrienden op het Internet, en biedt u gratis profiel-hulpprogramma's, zoals een whiteboard. Het whiteboard kunt u tekenen en post kunst rechtstreeks naar uw bebo account, waar u deze kunt weergeven in de sectie 'Whiteboard' van je profielpagina. U kunt het maken van een screenshot van Bebo whiteboard tekening als u wilt de tekening omzetten in een installatiekopiebestand dat u op het Internet of in de documenten van de computer gebruiken kunt.

Instructies

1

Navigeer naar de Bebo account met het whiteboard tekenen u zou willen gebruiken.

2

Klik op de miniatuur whiteboard tekening uit de 'Whiteboard' sectie van de pagina ' account ' om het volledige beeld te zien.

3

Druk op de knop "Prt Scr" op uw toetsenbord om een schermafbeelding, met inbegrip van het beeld van whiteboard.

4

Klik op de "Start"-knop op de taakbalk van de computer, typt u "Verf" in het tekstvak en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord. Dit zal het starten van Microsoft Paint.

5

De toetsen "Ctrl" en "V" om een kopie van de screenshot plakken in Paint.

6

Klik op 'Selecteer' uit het bovenste werkbalk en sleep uw muis rond de rand van het whiteboard tekening om te wijzen op het gebied van de afbeelding.

7

Klik op "Bijsnijden" als u wilt verwijderen van het gebied buiten de tekening.

8

Het whiteboard tekening als een afbeelding op uw computer opslaan. Nu kunt u de afbeelding in documenten, op websites of op sociale netwerken zoals u zou doen een andere digitale afbeelding.