Hoe kopieer de Yahoo-postbus naar POP

Hoe kopieer de Yahoo-postbus naar POP


Yahoo mail biedt het gemak van web-gebaseerde e-mail en is toegankelijk vanaf elke gewenste webbrowser. Als u meer vermogen wilt bij het beheren van uw e-mail, dan wordt verstrekt door het panel van Yahoo, kan Yahoo leveren de functionaliteit van een POP3-e-mailaccount. Met een POP3-e-mailaccount, kunt u uw Yahoo mail toevoegen aan Microsoft Outlook voor meer beheer en flexibiliteit. POP3-toegang kan vereisen dat u een betaald abonnement hebben voor uw Yahoo-account, dus check uw account bepalingen en voorwaarden om zeker te zijn.

Instructies

1

Start uw Outlook-toepassing. Klik op het menu "Extra" en selecteer "Accountinstellingen". Klik op "Nieuw" om een nieuwe e-mailaccount toevoegen. In oudere versies van Outlook, klikt u op "Tools" en vervolgens "E-mailaccounts." Selecteer "Een nieuwe E-mail Account toevoegen" en klik op de knop "Volgende".

2

Selecteer de notatie van de "POP3"-account en klik op de knop "Volgende". Klik de doos naast "Manueel configureren Server zetting" en klik op "Next" als u Microsoft Outlook 2003 wordt uitgevoerd. Als wordt gevraagd, selecteert u "Internet E-mail" en klik vervolgens op de knop "Volgende".

3

Voer uw naam en uw e-mailadres van Yahoo! in de invoervelden geboden. Uw e-mailadres van Yahoo! is uw Yahoo! gebruikersnaam gevolgd door "@yahoo.com." Voer "pop.mail.yahoo.com" in het invoerveld voor de naam van de inkomende mail server. Voer "smtp.mail.yahoo.com" in het invoerveld voor de naam van de uitgaande mail server.

4

Voer uw Yahoo! gebruikersnaam in het veld "Gebruikersnaam" van de "Aanmeldingsgegevens" sectie. Do not include the "@yahoo.com" trailing information. Voer uw Yahoo wachtwoord in het veld 'Wachtwoord'. Klik op het selectievakje naast de optie het wachtwoord moet onthouden als u niet wilt om uw wachtwoord elke keer dat u uw e-mail controleren.

5

Klik op de "Meer instellingen" knop en vervolgens klikt u op de "Uitgaande Server" tab. Klik op het selectievakje naast 'Mijn uitgaande Server vereist verificatie' en klik op het keuzerondje naast de optie dezelfde instellingen gebruiken als uw binnenkomende e-mailserver. Klik op de knop "OK". Klik op "Next" en klik op "Finish" de account toe te voegen.