Hoe koopt u een korting Mac-Computer

Hoe koopt u een korting Mac-Computer


Het is meestal vrij moeilijk te vinden een Apple Mac computer voor minder dan de adviesprijs. Echter door het doorbrengen van wat tijd aan het zoeken en onderzoeken, kan je gelukkig, vooral als u bent gelukkig een gerenoveerde Mac of een beƫindigde model aan te schaffen. Alles draait om zoekt op de juiste plaatsen.

Instructies

1

Bezoek sommige Apple resellers op uw lokaal gebied en vergelijken hun prijzen aan die beschikbaar zijn in uw lokale Apple Store. Resellers omvatten Mac specialisten en magazijnen, evenals grote elektronicawinkels.

2

Vraag de wederverkopers of eventuele oudere modellen in voorraad. Apple herziet regelmatig de computer specificaties en winkeliers korting vaak de voorgaande modellen om ruimte vrij te maken voor de meest recente Macs.

3

Bezoek de website van Apple en ga naar de sectie "Gerenoveerd en goedkeuring". Apple verkoopt hier, uit hun oudere modellen, evenals de gerenoveerde fabriek Macs. Als deze terug door de fabriek zijn, ze zijn bijna als nieuw en worden geleverd met de Apple-garantie. De "Gerenoveerd en Clearance" link bevindt zich op de Apple Store webpagina's aan de onderkant van het linker paneel onder speciale aanbiedingen.

4

Controleer online veiling websites voor uw voorkeur Mac-model. Beschrijvingen volledig controleren. Bent u in de verleiding om te kopen online, Bekijk de feedback van de verkoper.

5

Vergelijk de goedkope Macs u, rekening houdend met zowel de prijzen en specificaties gevonden. U moet ook rekening houden met de garantie aangeboden.

6

Kies dat uw voorkeur verdisconteerd Mac en kopen. Overwegen uitbreiding van de garantie als je uw nieuwe Mac als een belegging op lange termijn ziet.

Tips & waarschuwingen

  • Vertrouwd raken met de specificaties van uw gekozen Mac-bereik, zodat u zich volledig bewust van wat u zoekt. Hoewel de specificatie wijzigingen meestal incrementeel zijn, brengen sommige significante veranderingen.
  • Oplichting bestaan, zowel online en offline, dus zorg ervoor dat u volledig tevreden bent met de reputatie van het bedrijf de verkoop van uw Mac alvorens een aankoop.
  • De online goedkeuring van Apple opslag is niet beschikbaar in alle landen.