Hoe koop je een NIC-kaart

Een netwerk interface-controllerkaart te gebruiken, of "NIC"-kaart, is een stuk van de hardware van de computer die is ontworpen om meerdere computers te verbinden en interactie op het ene netwerk. Bijvoorbeeld: als je toegang krijgen tot bestanden die zijn opgeslagen op een andere computer binnen één netwerk wilde, beide computers zouden moeten worden aangesloten op het netwerk via NIC-kaarten. Veel computers worden geleverd met NIC-kaarten; Deze kaarten kunnen wel defect, beschadigd of verouderd is, dat u hoeft te kopen een nieuwe NIC-kaart.

Instructies

1

Als we kijken naar de netwerkarchitectuur van de NIC-kaart. Zorg ervoor dat het biedt alle van de verbindingstypen die u nodig hebt. Ook, er zeker van zijn dat de kaart is van de juiste afmetingen om te passen in uw computer. Het merendeel van de computers een RJ45-verbindingstype zal accepteren, maar als uw computer ouder is, kan zij eisen dat een ander verband.

2

Controleer of de interface die de kaart gebruikt wanneer u een NIC-kaart koopt. De beste interface voor een NIC-kaart die wordt gebruikt met een desktopcomputer is een PCI-interface. Een laptopcomputer vereist een kaart instellen voor een PCMCIA-interface. Oudere computers kunnen een ISA-interface die niet altijd voorwaarts compatibel met nieuwere computers zullen nodig.

3

Het identificeren van de verbindingssnelheid van de NIC-kaart. De twee belangrijkste snelheden zijn 10 Base en 100 Base. Een 100 base verbindingssnelheid wordt aanbevolen als de verbinding is compatibel met uw computer om ervoor te zorgen een hogere snelheid van de verbinding met het Internet en lokale netwerken (LAN's).

4

Het model van de draadloze het platform dat uw netwerk gebruikt als aankoop van een draadloze NIC-kaart te identificeren. Oudere versies zijn 80211.a en 80211.b kaarten met nieuwere versies zijn achterwaarts compatibel met oudere draadloze netwerken. Hoe nieuwer de standaard die u koopt, des te groter de potentiële bandbreedte en codering bescherming die je zal hebben met uw draadloze NIC-kaart.

5

Zorg ervoor dat het bedrijf dat de NIC-kaart die u wilt kopen maakt een gratis customer service telefoonnummer en 24/7 support biedt. Als het bedrijf geen deze functies biedt, overwegen de aankoop van uw kaart van een andere fabrikant, in het geval u installatie hulp nodig hebben.