Hoe koop je een grafische kaart voor Mac Pro

Als u overweegt een grafische kaart voor uw Mac Pro (MacBook Pro), kunt u kiezen uit de drie modellen die Apple biedt: Nvidia GeForce en ATI Radeon Nvidia Quadro. Elk vervult verschillende doeleinden. Hier is hoe te kiezen voor de grafische kaart die geschikt is voor uw Mac Pro.

Instructies

1

Begrijp de standaard grafische kaart. Mac Pro's standaard grafische kaart is de Nvidia GeForce 7300 GT. Dit heeft 256 MB video-RAM en 2 DVI aansluitingen en is bedoeld voor normale zakelijke toepassingen of matig creatieve toepassingen.

2

Jezelf vertrouwd te maken met de ATI Radeon X 1900 XT. Deze is voor geavanceerde gamers en creatieve professionals. Het ondersteunt high-end graphics en 3D-modellering toepassingen. Functies omvatten 512 MB video RAM en twee dual-link DVI-aansluitingen die twee 30-inch cinema HD beeldschermen.

3

Studie van de kenmerken van de Nvidia Quadro 4500 FX-kaart. Hierdoor kunnen gebruikers verbinding maken stereoscopische schermen zoals 3D-bril. Ideaal voor technische en wetenschappelijke toepassingen, het komt met 512 MB video RAM en twee dual-link DVI aansluitingen. Deze kaart is niet beschikbaar als een afzonderlijke upgrade, dus bestel het terwijl het kopen van een Mac Pro.

4

Kies uw grafische kaart en de winkel bij elke Apple retailer. U kunt ook kopen bij de Apple online store (zie link hieronder).

Tips & waarschuwingen

  • Beoordelen uw behoeften alvorens te investeren in een grafische kaart. MacBook Pro bevat een geavanceerde grafische kaart.
  • Kijk voor aanbiedingen op grafische kaarten. De Apple site heeft (zie link hieronder) een afdeling op aanbiedingen.