Hoe koop je een Apple Mac Computer voor ongelooflijk goedkoop

Één van de mythen over Apple Macintosh-computers is dat ze duur zijn. Terwijl uitgaan en oppakken van uw gemiddelde Mac van de Apple Store waarschijnlijk duurder is dan het vinden van een koopje PC bij Best Buy, dit betekent niet dat er niet goedkoper Apple-computers worden gevonden. Met een internetverbinding en geduld, kan een ongelooflijk goedkoop Mac worden in uw toekomst.

Instructies

1

Genoegen nemen met minder. Indien u uit de PC-wereld komt, bent u waarschijnlijk in de veronderstelling dat u een van de nieuwste Apple-computers te houden met de komende jaren waard van software nodig. Een twee - of drie-jaar-oude Mac kunt echter meestal vandaag de nieuwste software uitvoeren. Als het kan het laden van het nieuwste besturingssysteem, dan is het nieuwe genoeg.

2

Doe uw eigen upgrades. Afhankelijk van wat u wilt doen en uw comfortniveau met technologie, zijn upgrades meestal gemakkelijk en goedkoper te doen op uw eigen. De eenvoudigste en meest effectieve is het bijwerken van de RAM. Na dat, overweeg de harde schijf naar een Solid State Disk of een grotere harde schijf met meer geheugen. Als je echt gevoel tot het, kunt u een nieuwe AirPort-kaart. De bottom line is deze: overnemen te Mac iets langzamer en minder krachtig dan wat je wilt, en upgraden om geld te besparen.

3

Koop gerenoveerd. Kunt u een gerenoveerde Mac van de officiële Apple Store voor minder geld dat een nieuwe computer. Apples opgeknapte computers worden geleverd met een garantie van één jaar, die u kunt niet vinden op de markt voor gebruikte. De Apple Store is niet de enige plek om te kopen gerenoveerd, niettemin; u kunt ook zoeken naar vergelijkbare aanbiedingen van onafhankelijke leveranciers — proberen een Google-zoekopdracht voor "refurbished Apple" — of in dezelfde plaatsen vindt u gebruikte Macs.

4

Kopen gebruikt. De markt voor gebruikte niet bijna zo eng als je denkt dat het is. Macs niet gaan op de verkoop, en u zal niet verkopen van vorig jaar model nieuwe winkels vinden, dus probeer Amazon, eBay, Craigslist, en ergens anders gebruikte computers worden verkocht. Wanneer kopen gebruikt, uw verkoper uitcheckt, lees het item informatie aandachtig, onderzoekt het terugkeerbeleid en krijgen een garantie van een soort.